Запис Детальніше

Результати експериментальних досліджень щодо визначення чинників впливу на технологічний процес переробки томатів

CUNTUR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Результати експериментальних досліджень щодо визначення чинників впливу на технологічний процес переробки томатів
 
Creator Горбенко, Олена Андріївна
Горбенко, Елена Андреевна
Gorbenko, Elena
Чебан, Олександр Якович
Чебан, Александр Яковлевич
Cheban, Alexandr
 
Subject технологічна лінія
подрібнення
протирання
оптимізація
пульпа
бич — решето
технологічний процес
вологість маси
 
Description В статті описано конструктивне рішення машини, яка може входити в комплекс технологічного обладнання для переробки томатної сировини. Використано теорії планування експерименту, що дозволило визначити основні чинники, що мають вплив на оптимізацію технологічного процесу подрібнення і протирання плодоовочевої сировини.
В статьи описаны конструктивное решение машины, которая может входить в комплекс технологического оборудования для переработки томатного сырья. Использованы теории планирования эксперимента, которое разрешило определить основные факторы, которые имеют влияние на оптимизацию технологического процесса измельчения и протирание овощного сырья.
The paper describes the design solution machine, which can be part of a complex technological equipment for processing of raw tomato. Used the theory of experimental design, which allowed to identify the main factors that have an influence on the optimization process grinding and rubbing vegetable raw.
 
Date 2013-08-19T13:20:12Z
2013-08-19T13:20:12Z
2009
 
Type Other
 
Identifier 1. Горбенко О. А. Результати експериментальних досліджень щодо визначення чинників впливу на технологічний процес переробки томатів / О. А. Горбенко, О. Я. Чебан // Вісник аграрної науки Причорномор’я. - 2009. – Вип. 3 (50). - С. 221-227.
http://hdl.handle.net/123456789/452
 
Language other
 
Format application/pdf
 
Publisher Миколаївський державний аграрний університет