Особливості виробництва м’ясних делікатесів в умовах м’ясопереробного підприємства м. Миколаєва.
CUNTUR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Особливості виробництва м’ясних делікатесів в умовах м’ясопереробного підприємства м. Миколаєва.
Особенности производства мясных деликатесов в условиях мясоперерабатывающего предприятия г. Николаева. Features of deli meat in meat processing enterprises of Nikolaev. |
|
Creator |
Назаренко, Інна Валеріївна
Назаренко, Инна Валериевна Nazarenko, Inna |
|
Subject |
М’ясні делікатеси
«Вітасол С6П» «Хам-Стар 5» харчові добавки термообробка Мясные деликатесы «Витасол С6П» пищевые добавки термообработка Meat delicacies "Vitasol S6P" "Ham-Star 5" "Ham-Star 5" heat treatment |
|
Description |
Досліджено теоретичні та практичні основи технології виробництва м’ясних делікатесів в умовах м’ясопереробного підприємства м. Миколаєва. Розглянуто вплив функціональних харчових добавок «Вітасол С6П» та «Хам-стар 5» при виробництві карбонаду копчено-вареного та філе яловичого копчено-вареного.
Исследовано теоретические и практические основы технологии производства мясных деликатесов в условиях мясоперерабатывающего предприятия г. Николаева. Рассмотрено влияние функциональных пищевых добавок «Витасол С6П» и «Хам-стар 5» при производстве карбонада копчено-вареного и филе говяжьего копчено-вареного. The theoretical and practical foundations of technology in the meat processing enterprises Nikolayev/ the influence of functional food additives “Vitasol S6P” and “Ham-Star 5” diamond in the production of cooked and smoked fillet of beef cooked smoked. |
|
Date |
2013-08-21T14:50:22Z
2013-08-21T14:50:22Z 2012 |
|
Type |
Other
|
|
Identifier |
Назаренко І. В. Особливості виробництва м’ясних делікатесів в умовах м’ясопереробного підприємства м. Миколаєва / І. В. Назаренко // Вісник Сумського національного аграрного університету. — Суми, 2012. — № 10 (20). — С. 157–160.
http://hdl.handle.net/123456789/497 |
|
Language |
other
|
|
Format |
application/pdf
|
|