Запис Детальніше

Особливості виробництва м’ясних делікатесів в умовах м’ясопереробного підприємства м. Миколаєва.

CUNTUR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Особливості виробництва м’ясних делікатесів в умовах м’ясопереробного підприємства м. Миколаєва.
Особенности производства мясных деликатесов в условиях мясоперерабатывающего предприятия г. Николаева.
Features of deli meat in meat processing enterprises of Nikolaev.
 
Creator Назаренко, Інна Валеріївна
Назаренко, Инна Валериевна
Nazarenko, Inna
 
Subject М’ясні делікатеси
«Вітасол С6П»
«Хам-Стар 5»
харчові добавки
термообробка
Мясные деликатесы
«Витасол С6П»
пищевые добавки
термообработка
Meat delicacies
"Vitasol S6P"
"Ham-Star 5"
"Ham-Star 5"
heat treatment
 
Description Досліджено теоретичні та практичні основи технології виробництва м’ясних делікатесів в умовах м’ясопереробного підприємства м. Миколаєва. Розглянуто вплив функціональних харчових добавок «Вітасол С6П» та «Хам-стар 5» при виробництві карбонаду копчено-вареного та філе яловичого копчено-вареного.
Исследовано теоретические и практические основы технологии производства мясных деликатесов в условиях мясоперерабатывающего предприятия г. Николаева. Рассмотрено влияние функциональных пищевых добавок «Витасол С6П» и «Хам-стар 5» при производстве карбонада копчено-вареного и филе говяжьего копчено-вареного.
The theoretical and practical foundations of technology in the meat processing enterprises Nikolayev/ the influence of functional food additives “Vitasol S6P” and “Ham-Star 5” diamond in the production of cooked and smoked fillet of beef cooked smoked.
 
Date 2013-08-21T14:50:22Z
2013-08-21T14:50:22Z
2012
 
Type Other
 
Identifier Назаренко І. В. Особливості виробництва м’ясних делікатесів в умовах м’ясопереробного підприємства м. Миколаєва / І. В. Назаренко // Вісник Сумського національного аграрного університету. — Суми, 2012. — № 10 (20). — С. 157–160.
http://hdl.handle.net/123456789/497
 
Language other
 
Format application/pdf