Запис Детальніше

Напрями удосконалення устаткування для бактерицидної дезактивації харчових продуктів імпульсною електронно-променевою обробкою.

CUNTUR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Напрями удосконалення устаткування для бактерицидної дезактивації харчових продуктів імпульсною електронно-променевою обробкою.
Направления усовершенствования электрооборудования для бактерицидной дезактивации пищевых продуктов импульсной электронно-лучевой обработкой.
The ways of the electrical equipment improvement for bactericidal desactivation of food products by the pulsed electron beam treatment.
On the base of analysis pertaining to the working out linear induction accelerators the trends of the further investigations are considered aimed at improvement of means for food product pasterization with the accelerated electron beams.
The ways of the electrical equipment improvement for bactericidal desactivation of food products by the pulsed electron beam treatment.
 
Creator Дубовенко, Костянтин Вікторович
Дубовенко, Надія Сергіївна
Соляр, Артем Ярославович
Дубовенко, Константин Викторович
Дубовенко, Надежда Сергеевна
Соляр, Артем Ярославович
Dubovenko, Kostyantyn
Dubovenko, Nadiya
Solyar, Artem
 
Subject Пастеризація харчових продуктів
електронний прискорювач
Пастеризация пищевых продуктов
электронный ускоритель
Food product pastrization
electron accelerator
 
Description На основі аналізу сучасного стану розробки лінійних індукційних прискорювачів розглянуто напрями подальших досліджень, спрямованих на удосконалення засобів пастеризації харчових продуктів потоками прискорених електронів.
На основе анализа современного состояния разработки линейных индукционных ускорителей рассмотрены направления дальнейших исследований, направленнях на усовершенствование средств пастеризации пищевых продуктов потоками ускоренных электронов.
On the base of analysis pertaining to the working out linear induction accelerators the trends of the further investigations are considered aimed at improvement of means for food product pasterization with the accelerated electron beams.
На основе анализа современного состояния разработки линейных индукционных ускорителей рассмотрены направления дальнейших исследований, направленнях на усовершенствование средств пастеризации пищевых продуктов потоками ускоренных электронов.
On the base of analysis pertaining to the working out linear induction accelerators the trends of the further investigations are considered aimed at improvement of means for food product pasterization with the accelerated electron beams.
 
Date 2013-08-20T10:07:22Z
2013-08-20T10:07:22Z
2008
 
Type Other
 
Identifier Дубовенко К. В. Напрями удосконалення устаткування для бактерицидної дезактивації харчових продуктів імпульсною електронно-променевою обробкою / К. В. Дубовенко, Н. С. Дубовенко, А. Я. Соляр // Сучасні наукові досягнення - 2008 : зб. матеріалів Всеук. наук.-практ. конф., 29-30 лист. 2008. — Миколаїв : МДАУ, 2008. — Т. 3. — С. 141-144.
http://hdl.handle.net/123456789/467
 
Language other
 
Format application/pdf
 
Publisher Миколаївський державний аграрний університет