Запис Детальніше

Аналіз компонентного складу раціонів годівлі та його вплив на молочну продуктивність тварин.

CUNTUR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Аналіз компонентного складу раціонів годівлі та його вплив на молочну продуктивність тварин.
Анализ компонентного состава рационов кормления и его влияние на молочную продуктивность животных.
Analysis of compositional feed rations and its effects on milk production of animals.
 
Creator Юлевич, Олена Іванівна
Лихач, Анна Василівна
Дехтяр, Юрій Франкович
Юлевич, Елена Ивановна
Лихач, Анна Васильевна
Дехтяр, Юрий Франкович
Ulevich, Olena
Likhach, Anna
Dehtyar, Jurij
 
Subject Молочна продуктивність
балансування раціону
мікроелементи
компонентний склад раціону
поживні речовини
Молочная продуктивность
балансирование рациона
микроэлементы
компонентный состав рациона
питательные вещества
Мilk production
balance rations
trace elements
nutrients
the component structure of the rations, nutrients
 
Description У статті проведений аналіз залежності молочної продуктивності корів червоної степової породи від складу раціонів годівлі. Отримані результати свідчать що збільшення величини надою та вмісту жиру в молоці може бути пов’язано із зміною компонентного складу раціонів годівлі. Використання таких мікроелементів, як кобальт, йод, цинк, мідь поряд із балансуванням раціонів годівлі за вмістом основних поживних речовин сприяє підсиленню обмінних процесів в організмі тварин, покращується їх фізіологічний стан та збільшується молочна продуктивність.
В статье рассмотрен анализ зависимости молочной продуктивности коров красной степной породы от состава рационов кормления. Полученные результаты свидетельствуют, что увеличение величины надоя и содержания жира в молоке может быть связано с изменением компонентного состава рационов кормления. Использование таких микроэлементов, как кобальт, йод, цинк, медь вместе с балансировкой рационов кормления по содержанию основных питательных веществ способствует усилению обменных процессов в организме животных, улучшается их физиологическое состояние и увеличивается молочная продуктивность.
The analysis of milk production of cows Red Steppe breed depending on the composition of feed rations. The results suggest that increasing the amount of milk and fat content of the milk may be due to the change of component composition of feed rations. The use of trace elements such as cobalt, iodine, zinc, copper, along with balancing feed rations on the content of essential nutrients enhances the metabolic processes in the body of animals and milk production.
 
Date 2013-08-23T13:00:44Z
2013-08-23T13:00:44Z
2013
 
Type Other
 
Identifier Юлевич О. І. Аналіз компонентного складу раціонів годівлі та його вплив на молочну продуктивність тварин / О. І. Юлевич, А. В. Лихач, Ю. Ф. Дехтяр // Науковий вісник Кам’янецьк-подільского агротехнічного університету. – 2013. - Вип. 21. - С. 313-316.
http://hdl.handle.net/123456789/529
 
Language other
 
Format application/vnd.openxmlformats-officedocument.wordprocessingml.document