Запис Детальніше

Органолептична оцінка м’яса кролів, вирощених за різними технологіями.

CUNTUR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Органолептична оцінка м’яса кролів, вирощених за різними технологіями.
Органолептическая оценка мяса кроликов, вырощенных по разным технологиям.
The organolept estimation meat of rabbit grown from different technology.
 
Creator Коцюбенко, Ганна Анатоліївна
Петрова, Олена Іванівна
Коцюбенко, Анна Анатольевна
Петрова, Елена Ивановна
Kotsyubenko, Anna
Petrova, Olena
 
Subject Кролятина
тушка
аромат
колір
консистенція
Кролики
тушка
аромат
цвет
консистенция
Rabbits
carcass
flavor
color
consistency
 
Description Досліджені органолептичні показники м’яса кролів у тушці при забої, а також після термічної обробки. Найкращу оцінку отримали зразки, які були взяті від стада кролів, яких було вирощено за еко-технологією. Найгірша оцінка виявлена у зразків, взятих у кролів, вирощених при технології техно-кролівництво.
Исследованы органолептические показатели мяса кроликов в тушках при забое, а также после термической обработки. Наилучшую оценку получили образцы, которые были взяты от стада кроликов, которые выращивались по эко-технологии. Наихудшая оценка выявлена у образцов, взятых у кроликов, вырощеных при технологии техно-кролиководство.
The organolept indexes of meat of rabbit are investigational in carcasses at a coalface, and also after heat treatment. The best estimation was got by standards, that were taken from the herd of rabbit that was grown on eco-technology. The worst estimation is educed at the standards taken for rabbit, grown at technology rabbit techno.
 
Date 2013-09-05T15:54:10Z
2013-09-05T15:54:10Z
2012
 
Type Other
 
Identifier Органолептична оцінка м’яса кролів, вирощених за різними технологіями.
http://hdl.handle.net/123456789/632
 
Language other
 
Format application/msword
 
Publisher Миколаївський національний аграрний університет