Органолептична оцінка м’яса кролів, вирощених за різними технологіями.
CUNTUR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Органолептична оцінка м’яса кролів, вирощених за різними технологіями.
Органолептическая оценка мяса кроликов, вырощенных по разным технологиям. The organolept estimation meat of rabbit grown from different technology. |
|
Creator |
Коцюбенко, Ганна Анатоліївна
Петрова, Олена Іванівна Коцюбенко, Анна Анатольевна Петрова, Елена Ивановна Kotsyubenko, Anna Petrova, Olena |
|
Subject |
Кролятина
тушка аромат колір консистенція Кролики тушка аромат цвет консистенция Rabbits carcass flavor color consistency |
|
Description |
Досліджені органолептичні показники м’яса кролів у тушці при забої, а також після термічної обробки. Найкращу оцінку отримали зразки, які були взяті від стада кролів, яких було вирощено за еко-технологією. Найгірша оцінка виявлена у зразків, взятих у кролів, вирощених при технології техно-кролівництво.
Исследованы органолептические показатели мяса кроликов в тушках при забое, а также после термической обработки. Наилучшую оценку получили образцы, которые были взяты от стада кроликов, которые выращивались по эко-технологии. Наихудшая оценка выявлена у образцов, взятых у кроликов, вырощеных при технологии техно-кролиководство. The organolept indexes of meat of rabbit are investigational in carcasses at a coalface, and also after heat treatment. The best estimation was got by standards, that were taken from the herd of rabbit that was grown on eco-technology. The worst estimation is educed at the standards taken for rabbit, grown at technology rabbit techno. |
|
Date |
2013-09-05T15:54:10Z
2013-09-05T15:54:10Z 2012 |
|
Type |
Other
|
|
Identifier |
Органолептична оцінка м’яса кролів, вирощених за різними технологіями.
http://hdl.handle.net/123456789/632 |
|
Language |
other
|
|
Format |
application/msword
|
|
Publisher |
Миколаївський національний аграрний університет
|
|