Щодо визначення раціональних розмірів підприємств продовольчого підкомплексу
CUNTUR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Щодо визначення раціональних розмірів підприємств продовольчого підкомплексу
Относительно определения рациональных размеров предприятий продовольственного подкомплекса Regarding the definition of rational size enterprises of the food subcomplex |
|
Creator |
Шебаніна, Олена В’ячеславівна
Шебанина, Елена Вячеславовна SHebanina, Elena |
|
Subject |
Фермерські господарства
Продовольчий підкомплекс Сільськогосподарські підприємства Фермерские хозяйства Продовольственный подкомплекс Сельскохозяйственные предприятия Farms Food subunit Agricultural enterprises |
|
Description |
Проаналізовано сучасні розміри аграрних підприємств і фермерських господарств Миколаївської області. Висвітлено переваги і недоліки як великих, так і дрібних підприємств, запропоновано рекомендації щодо оптимізації їх розмірів.
Проанализированы современные размеры аграрных предприятий и фермерских хозяйств Николаевской области. Освещены приемущества и недостатки как крупных, так и мелких предприятий, предложены рекомендации по оптимизации их размеров. Analyzed the modern dimensions of agricultural enterprises and farms of Mykolayiv region. Covered the advantages and disadvantages of both large and small companies, recommendations on optimization of their size. |
|
Date |
2013-10-09T11:45:24Z
2013-10-09T11:45:24Z 2005 |
|
Type |
Other
|
|
Identifier |
Шебаніна О. В. Щодо визначення раціональних розмірів підприємств продовольчого підкомплексу / О. В. Шебаніна // Вісник аграрної науки Причорномор’я. – 2005. – Вип. 3 (31). – С. 38-46.
http://hdl.handle.net/123456789/734 |
|
Language |
other
|
|
Format |
application/pdf
|
|
Publisher |
Миколаївський державний аграрний університет
|
|