Запис Детальніше

Гематологічні показники крові кнурів-плідників спеціалізованих м’ясних порід

CUNTUR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Гематологічні показники крові кнурів-плідників спеціалізованих м’ясних порід
Гематологические показатели крови хряков-производителей специализированных мясных пород
Hematological indexes of blood of breeding boars of special meat breeds
 
Creator Кравченко, Олена Олександрівна
Мельник, Володимир Олександрович
Кравченко, Елена Александровна
Мельник, Владимир Александрович
Kravchenko, Helen
Melnik, Vladimir
 
Subject Кнури-плідники
еритроцити
гемоглобін
лейкоцити
β-ліпопротеїди
загальний холестерин
Хряки-производители
эритроциты
гемоглобин
лейкоциты
β –липопротеиды
общий холестерин
Breed boars
red corpuscles
haemoglobin
leucocytes
β-lipоproteins
general cholesterol
 
Description Науковий керівник Топіха Віра Сергіївна
У статті наведено морфологічні та біохімічні показники крові кнурців спеціалізованих м’ясних порід в динаміці росту та розвитку. Встановлені породні та вікові коливання гематологічних показників в період росту, формування статевої поведінки і племінного використання кнурів.
В статье приведены морфологические и биохимические показатели крови хрячков специализированых мясных пород в динамике роста и развития. Установлены породные и возрастные изменения гематологических показателей в период роста, формирования полового поведения, и племенного использования хряков.
In the article the morphological and biochemical indexes of blood of breedeng boars of special meat breeds are resulted in the dynamics of growth and development. The pedigree and age-related changes of haematological indexes are set in the period of growth, forming of sexual conduct, and pedigree use of male hogs.
 
Date 2013-10-18T13:54:19Z
2013-10-18T13:54:19Z
2009
 
Type Other
 
Identifier Кравченко О. О. Гематологічні показники крові кнурів-плідників спеціалізованих м’ясних порід / В. О. Мельник, О. О. Кравченко // Збірник наукових праць. – Камянець-Подільський; ПДАТУ. 2009. – Вип. 17. – С. 65-68. – (Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва).
http://hdl.handle.net/123456789/739
 
Language other
 
Format application/pdf