Запис Детальніше

Оцінка способів виробництва кефіру

CUNTUR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Оцінка способів виробництва кефіру
Оценка способов производства кефира
Assessment of the production of yogurt
 
Creator Назаренко, Інна Валеріївна
Назаренко, Инна Валериевна
Nazarenko, Inna
 
Subject Кефір
термостатний
резервуарний спосіб
гомогенізація
в’язкість кефіру
Кефир
термостатный
резервуарный способ
гомогенизация
вязкость кефира
Kefir
Thermostat
reservoir method
homogenization
viscosity of kefir
 
Description Досліджено технологію виробництва кефіру термостатним та резервуарним способом. Встановлено, що кефір виготовлений термостатним способом має переваги за досліджуваними показниками в порівнянні з кефіром, виготовленим резервуарним способом.
Исследовано технологию производства кефира термостатным и резервуарным способами. Установлено, что кефир произведенный термостатным способом имеет преимущества по исследуемым показателям по сравнению с кефиром, который произведен резервуарным способом.
Explore the technology of production of kefir and thermostatic reservoir means. Found that kefir manufactured thermostatic method has advantages of indices compared with kefir, whish is produced reservoir method.
 
Date 2013-10-29T10:17:07Z
2013-10-29T10:17:07Z
2013
 
Type Other
 
Identifier Назаренко І. В. Оцінка способів виробництва кефіру / І. В. Назаренко // Вісник Подільський державного аграрно-технічного університету. — Кам’янець-Подільський, 2013. — № 21. — С. 195–197.
http://hdl.handle.net/123456789/758
 
Language other
 
Format application/pdf
 
Publisher Подільський державний аграрно-технічний університет