Запис Детальніше

Вплив показників заготівельного молока на якість сиру

CUNTUR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Вплив показників заготівельного молока на якість сиру
Влияние показателей заготовительного молока на качество сыра
The influence of blank milk parameters on the quality of cheese.
 
Creator Назаренко, Інна Валеріївна
Назаренко, Инна Валериевна
Nazarenko, Inna
 
Subject Молоко
молочний жир
молочний білок
кислотність
твердий сир
гатунок
молочный жир
молочный белок
кислотность
твердый сыр
сорт
Мilk
milk fat
milk protein
acidity
cheese
variety
 
Description В статті вивчено хімічний склад молока: вміст сухої речовини, жиру, білку, технологічні властивості молока. Встановлена сиро придатність молока під дією сичужного ферменту, залежність його від температури пастеризації, фази гелеутворення, витрати сичужного ферменту, термін обробки згустку ао стандартним методам. Проведено оцінку якості сиру: щільність сирної маси, кількість бактерій, бальна оцінка сиру по органолептичним показникам.
В статье изучены химический состав молока: содержание сухого вещества, жира, белка, технологические свойства молока. Установлена сыропригодность молока, время свертывания молока под действием сычужного фермента, зависимость его от температуры пастеризации, фазы гелеобразования, расходы сычужного фермента, срок обработки сгустка по стандартным методам исследований. Проведена оценка качества сыра: плотность сырной массы, количество бактерий, балльная оценка сыра по органолептическим показателям.
The article analyzes the chemical composition of milk: the content of dry matter, fat, protein, technological properties of milk. Cheese productivity of milk, time of milk clotting by the action of rennet, its dependence on pasteurization temperature, gelling phase, rennet costs, processing time of the bunch with the standard research methods are determined. The quality of cheese is estimated: the density of the curd, the number of bacteria, organoleptic cheese scoping.
 
Date 2013-10-29T10:24:48Z
2013-10-29T10:24:48Z
2013
 
Type Other
 
Identifier Назаренко И. В. Влияние показателей заготовительного молока на качество сыра / І. В. Назаренко // Актуальные проблемы интенсивного развития животноводства : сб. научных трудов. – Горки, 2013. – Вып. 16, Ч. 1. – С. 271-280.
http://hdl.handle.net/123456789/759
 
Language other
 
Format application/pdf
 
Publisher Білоруська державна сільськогосподарська академія