Запис Детальніше

Якісні показники ковбасних виробів із яловичини, виготовлених за різними технологіями

CUNTUR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Якісні показники ковбасних виробів із яловичини, виготовлених за різними технологіями
Качественные показатели колбасных изделий из говядины, изготовленных по разным технологиям
Qualitative indicators of beef sausage made with different technologies
 
Creator Стріха, Людмила Олександрівна
Стриха, Людмила Александровна
Strikha, Ludmila
 
Subject Ковбасні вироби
зовнішній вигляд
колір на розрізі
смак
аромат
активна кислотність
органолептичні показники
регульоване газове середовище
Колбасные изделия
внешний вид
цвет на разрезе
вкус
аромат
активная кислотность
органолептические показатели
регулируемая газовая среда
Meats
appearance
color
the cut
taste
aroma active acidity
organoleptic
adjustable gasenvironment
 
Description Оцінено якісні показники сосисок, виготовлених за традиційною технологією, та оброблених у регульованому газовому середовищі. Доведено, що сосиски, виготовлені за інноваційною технологією, зберігали високі якісні показники
протягом 20 діб зберігання
Оценено качественные показатели сосисок, изготовленных по традиционной технологии, и обработанных в регулируемой газовой среде. Доказано, что сосиски, изготовленные по инновационной технологии, сохраняли высокие качественные показателитечение 20 суток хранения
Reviewed qualitative indicators sausages made by traditional technology, and processed in controlled atmosphere. Proved that the sausages are made using innovative technology, maintain high quality performanceduring 20 days of storage
 
Date 2013-10-30T11:49:54Z
2013-10-30T11:49:54Z
2011
 
Type Other
 
Identifier Стріха Л. О. Якісні показники ковбасних виробів із яловичини, виготовлених за різними технологіями / Л. О. Стріха // Вісник аграрної науки Причорномор’я. – Миколаїв, 2011. – Вип. 4, Т. 3, Ч. 1. - С. 108-111.
http://hdl.handle.net/123456789/767
 
Language other
 
Format application/pdf
 
Publisher Миколаївський державний аграрний університет