Запис Детальніше

Хімічні показники продуктів забою свиней червоної білопоясої породи при різних методах розведення

CUNTUR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Хімічні показники продуктів забою свиней червоної білопоясої породи при різних методах розведення
Химические показатели продуктов забоя свиней красной белопоясой породы
Chemical indexes of killing products of pigs of red whitebelt breed
 
Creator Галімов, Сергій Миколайович
Галимов, Сергей Николаевич
Galimov, Sergei
 
Subject Мясо
сало
кислотность
общая влажность
сухое вещество
жир
протеин
зола
Meat
fat
acidity
total moisture
dry substance
protein
lipid
ashes
 
Description В статі подано хімічні показники продуктів забою свиней червоної білопоясої породи м’ясних свиней при чистопородному розведені та схрещуванні. Встановлено, що тварини від поєднання червоної білопоясої породи з кнурами породи ландрас мали значно кращі хімічні показники якості м’яса та сала знаходились в межах норми, та в межах піддослідних груп вірогідної різниці не встановлено.
В статье показано химические показатели продуктов забоя свиней красной белопоясой породи мясных свиней при чистопородном разведении и скрещивании. Установили, что животные от комбинаций красной бклопоясой породы з хряками породы ландрас имели значительно лучшие забойные показатели. Качество мяса и сала находилось в пределах нормы.
In the article slaughter chemical indexes of killing products of meat-type pigs of red whitebelt breed within pure breeding and crossing are presented. It is established that pigs from crossing of red whitebelt pigs with he-swines of ladnrace breed had sufficiently better killing qualities. The quality of meat and fat was within normal limits, and there was no significant difference within experimental groups.
 
Date 2014-02-12T08:03:06Z
2014-02-12T08:03:06Z
2013
 
Type Other
 
Identifier Галімов С. М. Хімічні показники продуктів забою свиней червоної білопоясої породи при різних методах розведення / С. М. Галімов // Вісник аграрної науки Причорномор’я. – Миколаїв : МНАУ, 2013. –Вип. 2 (72). – С. 158-163.
http://hdl.handle.net/123456789/899
 
Language other
 
Format application/msword
 
Publisher Миколаївський національний аграрний університет