Запис Детальніше

Виробництво органічної продукції як фактор підвищення конкурентоспроможності АПК

CUNTUR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Виробництво органічної продукції як фактор підвищення конкурентоспроможності АПК
Производство органической продукции как фактор повышения конкурентоспособности АПК
Organic production as a factor improve the competitiveness of agribusiness
 
Creator Христенко, Ольга Андріївна
Христенко, Ольга Андреевна
Khristenko, Olga
 
Subject Конкурентоспроможність
органічна продукція
глобалізація
Конкурентоспособность
органическая продукция
глобализация
Competitiveness
organic products
globalization
 
Description Обгрунтовано переваги виробництва органічної продукції. Визначено необхідність наявності товаровиробників екологічно чистої продукції.
Обоснованы преимущества производства органической продукции. Определена необходимость наличия товаропроизводителей экологически чистой продукции.
The advantage of organic production. Definitely need for producers of environmentally friendly products.
 
Date 2014-02-17T07:40:02Z
2014-02-17T07:40:02Z
2012
 
Type Other
 
Identifier Христенко О. А. Виробництво органічної продукції як фактор підвищення конкурентоспроможності АПК / О. А. Христенко // Матеріали Всеукр. наук.-практ. конф., 10 – 11 жовтня 2012 р. : тези допов. – Миколаїв : МДАУ, 2012. – С. 24-26.
http://hdl.handle.net/123456789/930
 
Language other
 
Format application/vnd.openxmlformats-officedocument.wordprocessingml.document
 
Publisher Миколаївський державний аграрний університет