Запис Детальніше

Покращення беконних якостей свиней спеціалізованих м’ясних порід

CUNTUR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Покращення беконних якостей свиней спеціалізованих м’ясних порід
Улучшение беконных качеств свиней специализированных мясных пород
Improving the bacon qualities of pigs of specialized meat breeds
 
Creator Лихач, Вадим Ярославович
Лихач, Анна Василівна
Лихач, Вадим Ярославович
Лихач, Анна Васильевна
Likhach, Vadym
Likhach, Anna
 
Subject Свині
порода ландрас
беконні якості
Cвиньи
беконные качества
pigs
Landrace breed
bacon qualities
 
Description В статті наведено результати досліджень беконних якостей свиней породи ландрас різних поєднань. Встановлено, що збільшення виробництва беконної свинини можливо досягти шляхом використання додатково до чистопородних свиней породи ландрас помісей, які отримані в результаті прямого та реципрокного схрещування порід ландрас та дюрок.
Приведены результаты исследований беконных качеств свиней породы ландрас при различных сочетаниях. Выявлено, что увеличение производства беконной свинины можно достичь путем использования дополнительно к чистопородным свинья породы ландрас помесей, полученных в результате прямого и реципрокного скрещивания пород ландрас и дюрок.
The research of results of Landrace breed pigs bacon qualities in different are represented. It is determined, that increase of the pork bacon production can be achieved by using of the hybrids, derived from the direct and reciprocal crosses of Landrace and Duroc breeds in addition to the purebred Landrace pigs.
 
Date 2014-10-01T12:49:09Z
2014-10-01T12:49:09Z
2014
 
Type Other
 
Identifier Лихач В. Улучшение беконных качеств свиней специализированных мясных пород / В. Лихач, А. Лихач //Актуальные проблемы интенсивного развития животноводства. -2014. - N 17, Ч. 2. – С. 109-115.
http://hdl.handle.net/123456789/940
 
Language other
 
Format application/pdf
 
Publisher Білоруська державна сільськогосподарська академія