Запис Детальніше

Роль абіотичних факторів у формуванні врожаю насіння люцерни за різних укосів

CUNTUR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Роль абіотичних факторів у формуванні врожаю насіння люцерни за різних укосів
Роль абиотических факторов в формировании урожая семян люцерны при разных укосах
Role of the abiotic factors in the formation of alfalfa seeds harvest of different mowings.
 
Creator Антипова, Лідія Климівна
Антипова, Лидия Климовна
Antipova, Lidia
 
Subject Люцерна
насіння
укоси
середньодобові температури повітря
умарне водоспоживання
урожайність
Люцерна
семена
укосы
среднесуточные температуры воздуха
суммарное водопотребление
урожайность
Аlfalfa
seeds
cut
average daily temperature
total water consumption
yield
 
Description У статті наведено результати досліджень впливу термічного фак¬тора i забезпечення рослин вологою на формування врожаю насіння люцерни різних укосів. Запропоновано найбільш ефективний проміжний yкic, за якого урожайність насіння збільшується на 19,5% порівняно із загальноприй-нятим першим укосом
В статье приведены результаты исследований влияния температурного фактора и обеспечения растении влагой на формирование урожая семян люцерны при розных, укосах. Предложен наиболее эффективный промежуточный укос, при котором урожайность семян увеличивается на 19,5% по сравнению с общепринятым первым укосом.
In this article the results of research on the influence of temperature factor and of humidity providing of the plants on the alfalfa seed crop formation at different mowings are given. The most effective interim on which seed yield is increased to the 19,5% in comparison with the first conventional mowing Is proposed.
 
Date 2015-01-13T12:29:30Z
2015-01-13T12:29:30Z
2014
 
Type Other
 
Identifier Антипова Л. К. Роль абіотичних факторів у формуванні врожаю насіння люцерни за різних укосів / Л. К. Антипова // Вісник аграрної науки Причорномор’я. – Миколаїв, 2014. – Вип. 1 (77). – С. 127-132.
http://hdl.handle.net/123456789/1047
 
Language other
 
Format application/pdf