Запис Детальніше

Особливості виробництва сиркових десертів

CUNTUR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Особливості виробництва сиркових десертів
Особенности производства творожных десертов
Features production curd desserts.
 
Creator Назаренко, Інна Валеріївна
Назаренко, Инна Валериевна
Nazarenko, Inna
Чумачова, Т. Ю.
Chumachova, T.
 
Subject Технологія
пастеризація
сиропридатність
стабілізатор
сиркові десерти
загальний комплексний показник якості
Технология
пастеризация
сыропригодность
стабилизатор
творожные десерты
общий комплексный показатель качества
Тechnology
pasteurization
syroprigodnost stabilizer
cheese desserts
total comprehensive indicator of quality
 
Description Досліджено технологію виробництва сиркових десертів в умовах молокопереробного підприємства м. Миколаєва. Обґрунтовано та вдосконалено технологію виробництва сиркових десертів на основі кисломолочного сиру з використанням в рецептурній композиції стабілізатора для покращення органолептичних властивостей та запобігання відстоювання сироватки в процесі зберігання
Исследована технология производства творожных десертов в условиях молокоперерабатывающего предприятия г. Николаева. Обоснована и усовершенствована технология производства творожных десертов на основе творога с использованием в рецептурной композиции стабилизатора для улучшения органолептических свойств и предотвращения отстаивания сыворотки в процессе хранения
The technology of production of cheese desserts in the conditions of Nikolayev dairy enterprise. The production techniques of cheese curd desserts using prescription stabilizer composition for improving the organoleptic properties and preventing the sedimentation of serum during storage were proved
 
Date 2015-01-14T13:25:02Z
2015-01-14T13:25:02Z
2013
 
Type Other
 
Identifier Назаренко І. В. Особливості виробництва сиркових десертів / І. В. Назаренко, Т. Ю. Чумачова // Вісник аграрної науки Причорномор’я. –2013. – Вип. 4 (76), Т. 2, Ч. 2. – С. 99–103.
http://hdl.handle.net/123456789/1057
 
Language other
 
Format application/pdf