Запис Детальніше

Технологія вирощування телят у молочний період

CUNTUR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Технологія вирощування телят у молочний період
Технология выращивания телят в молочный период
The technology of growing calves in the dairy season
 
Creator Підпала, Тетяна Василівна
Гребенюк, Наталія Вікторівна
Подпалая, Татьяна Васильевна
Гребенюк, Наталья Викторовна
Podpalaya, Tatiana
Grebenuk, Natalia
 
Subject Технологія
телята
молозиво
вирощування
бугайці
жива маса
приріст
Технология
выращивание
бычки
живая масса
прирост
Тechnology
calves
colostrum
cultivation
steers
live weight
growth
 
Description Науковий керівник Підпала Тетяна Василівна
Досліджено технологію вирощування бугайців різних порід у молочний період. Доведено, що випоювання, консервованого методом заморожування, якісного молозива та утримання телят в індивідуальних будиночках-вольєрах сприяє формуванню здорових, міцних тварин з живою масою 77,9-80,7 кг у віці 49,1-51,3 днів.
Исследовано технологию выращивания бычков разных пород в молочный период. Доведено, что выпаивание, консервированного методом замораживания, качественного молозива и содержание телят в индивидуальных домиках-вольерах способствует формированию здоровых, крепких животных с живой массой 77,9-80,7 кг в возрасте 49,1-51,3 дня.
Investigated cultivation technology steers of different breeds in the milk period. Informed that desoldering, canned by freezing, colostrum quality and content of calves in individual houses, aviaries promotes the formation of healthy, strong animals with a body weight 77,9-80,7 49,1-51,3 kg aged days.
 
Date 2015-01-14T14:22:47Z
2015-01-14T14:22:47Z
2014
 
Type Other
 
Identifier Підпала Т. В. Технологія вирощування телят у молочний період / Т. В. Підпала, Н. В. Гребенюк // Вісник Сумського національного аграрного університету. Сер. : Тваринництво. – 2014. – Вип. 2/1 (24). – С.157-160.
http://hdl.handle.net/123456789/1064
 
Language other
 
Format application/vnd.openxmlformats-officedocument.wordprocessingml.document