Методичні вказівки до виконання курсового проекту з дисципліни „Інноваційні технології галузі“
CUNTUR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Методичні вказівки до виконання курсового проекту з дисципліни „Інноваційні технології галузі“
|
|
Creator |
Мельнічук, Оксана Євстахівна
Гащук, Олександра Ізидорівна Сельський, Володимир Романович |
|
Subject |
8.091706
Технологія зберігання, консервування та переробки плодів і овочів 7.091706 Проектування підприємств галузі |
|
Description |
Методичні вказівки складені у відповідності з програмою дисципліни „Проектування підприємств галузі” для студентів спеціальності 7.091706 „Технологія зберігання, консервування та переробки плодів і овочів”і 8.091706 „Технологія зберігання, консервування та переробки плодів і овочів” Мета курсового проекту – закріплення теоретичних знаннь та набуття практичних вмінь і навиків в обгрунтуванні оптимального вибору технологічних схем та підборі обладнання, яке забезпечить виробництво запропонованої групи консервів; вимоги, що висуваються до виконання курсового проекту передбачені в кваліфікаційній характеристиці по підготовці майбутніх інженерів -технологів. Знання, одержані спеціалістами і магістрами допоможуть у вирішенні важливих завдань, що стоять перед підприємствами консервної промисловості в ринкових умовах і будуть широко використовуватись при виконанні наукової роботи і в практичної діяльності на підприємствах та учбових закладах відповідного профілю. |
|
Date |
2012-06-07T12:19:00Z
2012-06-07T12:19:00Z 2009 |
|
Type |
Learning Object
|
|
Identifier |
Мельнічук О. Є. Методичні вказівки до виконання курсового проекту з дисципліни „Інноваційні технології галузі“ / О. Є. Мельнічук, О. І. Гащук, В. Р. Сельський. – Тернопіль : ТНТУ, 2009. – 60 с.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/1691 |
|
Language |
uk
|
|
Publisher |
ТНТУ ім. І.Пулюя
|
|