Запис Детальніше

Методичні вказівки до виконання курсового проекту з дисципліни „Інноваційні технології галузі“

CUNTUR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Методичні вказівки до виконання курсового проекту з дисципліни „Інноваційні технології галузі“
 
Creator Мельнічук, Оксана Євстахівна
Гащук, Олександра Ізидорівна
Сельський, Володимир Романович
 
Subject 8.091706
Технологія зберігання, консервування та переробки плодів і овочів
7.091706
Проектування підприємств галузі
 
Description Методичні вказівки складені у відповідності з програмою
дисципліни „Проектування підприємств галузі” для студентів
спеціальності 7.091706 „Технологія зберігання, консервування та
переробки плодів і овочів”і 8.091706 „Технологія зберігання,
консервування та переробки плодів і овочів”
Мета курсового проекту – закріплення теоретичних знаннь та
набуття практичних вмінь і навиків в обгрунтуванні оптимального
вибору технологічних схем та підборі обладнання, яке забезпечить
виробництво запропонованої групи консервів; вимоги, що
висуваються до виконання курсового проекту передбачені в
кваліфікаційній характеристиці по підготовці майбутніх інженерів
-технологів.
Знання, одержані спеціалістами і магістрами допоможуть у
вирішенні важливих завдань, що стоять перед підприємствами
консервної промисловості в ринкових умовах і будуть широко
використовуватись при виконанні наукової роботи і в практичної
діяльності на підприємствах та учбових закладах відповідного
профілю.
 
Date 2012-06-07T12:19:00Z
2012-06-07T12:19:00Z
2009
 
Type Learning Object
 
Identifier Мельнічук О. Є. Методичні вказівки до виконання курсового проекту з дисципліни „Інноваційні технології галузі“ / О. Є. Мельнічук, О. І. Гащук, В. Р. Сельський. – Тернопіль : ТНТУ, 2009. – 60 с.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/1691
 
Language uk
 
Publisher ТНТУ ім. І.Пулюя