Технологія виробництва молока і яловичини
CUNTUR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Технологія виробництва молока і яловичини
|
|
Creator |
Підпала, Тетяна Василівна
Подпалая, Татьяна Васильевна Podpalaya, Tatiana |
|
Subject |
Молочне скотарство
Виробництво яловичини виробництво молока лінійна система оцінки екстер’єру Проміри великої рогатої худоби індекс будови тіла Процес доїння Оцінка корів |
|
Description |
В сучасних умовах зростають вимоги як до теоретичної, так і, особливо, до практичної підготовки спеціаліста. Рівень розвитку молочного скотарства тісно пов’язаний з кваліфікацією фахівців, які будуть задіяні в процесі виробництва продукції і тому дуже важливим є забезпечення можливості застосування майбутніми фахівцями знань отриманих під час навчання, на високому рівні. Для цього потрібна абсолютна відповідність навчальних програм існуючим нормативним та регулюючим документам, що застосовуються у галузі скотарства.
|
|
Date |
2017-11-21T07:33:36Z
2017-11-21T07:33:36Z 2017 |
|
Type |
Other
|
|
Identifier |
Технологія виробництва молока і яловичини [Електронний ресурс] : метод. реком. щодо виконання практичних занять для здобувачів вищої освіти ступеня "бакалавр" спеціальності 204 - "ТВППТ" денної форми навчання / уклад. Т. В. Підпала. - Електрон. текст. дані. - Миколаїв : МНАУ, 2017. - 48 с.
http://hdl.handle.net/123456789/2409 |
|
Language |
other
|
|
Format |
application/pdf
|
|
Publisher |
Миколаївський національний аграрний університет
|
|