Запис Детальніше

Технологія виробництва молока і яловичини

CUNTUR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Технологія виробництва молока і яловичини
 
Creator Підпала, Тетяна Василівна
Подпалая, Татьяна Васильевна
Podpalaya, Tatiana
 
Subject Молочне скотарство
Виробництво яловичини
виробництво молока
лінійна система оцінки екстер’єру
Проміри великої рогатої худоби
індекс будови тіла
Процес доїння
Оцінка корів
 
Description В сучасних умовах зростають вимоги як до теоретичної, так і, особливо, до практичної підготовки спеціаліста. Рівень розвитку молочного скотарства тісно пов’язаний з кваліфікацією фахівців, які будуть задіяні в процесі виробництва продукції і тому дуже важливим є забезпечення можливості застосування майбутніми фахівцями знань отриманих під час навчання, на високому рівні. Для цього потрібна абсолютна відповідність навчальних програм існуючим нормативним та регулюючим документам, що застосовуються у галузі скотарства.
 
Date 2017-11-21T07:33:36Z
2017-11-21T07:33:36Z
2017
 
Type Other
 
Identifier Технологія виробництва молока і яловичини [Електронний ресурс] : метод. реком. щодо виконання практичних занять для здобувачів вищої освіти ступеня "бакалавр" спеціальності 204 - "ТВППТ" денної форми навчання / уклад. Т. В. Підпала. - Електрон. текст. дані. - Миколаїв : МНАУ, 2017. - 48 с.
http://hdl.handle.net/123456789/2409
 
Language other
 
Format application/pdf
 
Publisher Миколаївський національний аграрний університет