Технологія консервування
CUNTUR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Технологія консервування
|
|
Creator |
Нікончук, Наталія Володимирівна
Никончук, Наталья Владимировна Nikonchuk, Nataliya |
|
Subject |
консервування
харчова промисловість технологічні вимоги овочівництво та плодівництво зберігання і переробка |
|
Description |
Харчування людства завжди залежало від двох факторів: сезонності виробництва харчових продуктів та їх збереження. Більшість продуктів швидко псується, тому люди давно почали шукати способи зберігання тривалий час. З давніх часів поширені способи консервування: сушіння, виноробство, квашення – уповільнювали, але не припиняли псування продукції. |
|
Date |
2018-04-20T08:01:05Z
2018-04-20T08:01:05Z 2014 |
|
Type |
Book
|
|
Identifier |
Нікончук, Н. В. Технологія консервування [Електронний ресурс] : курс лекцій для студ. ф-ту агротехнологій денної форми навч. напряму підгот. 8.09010101 "Агрономія" спец. "Технологія зберігання і переробки продукції рослинництва" / Н. В. Нікончук. — Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2014. – 53 с.
http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3216 |
|
Language |
other
|
|
Format |
application/pdf
|
|
Publisher |
Миколаївський національний аграрний університет
|
|