Запис Детальніше

Технологія консервування

CUNTUR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Технологія консервування
 
Creator Нікончук, Наталія Володимирівна
Никончук, Наталья Владимировна
Nikonchuk, Nataliya
 
Subject консервування
харчова промисловість
технологічні вимоги
овочівництво та плодівництво
зберігання і переробка
 
Description Харчування людства завжди залежало від двох факторів: сезонності
виробництва харчових продуктів та їх збереження. Більшість продуктів
швидко псується, тому люди давно почали шукати способи зберігання
тривалий час. З давніх часів поширені способи консервування: сушіння,
виноробство, квашення – уповільнювали, але не припиняли псування
продукції.
 
Date 2018-04-20T08:01:05Z
2018-04-20T08:01:05Z
2014
 
Type Book
 
Identifier Нікончук, Н. В. Технологія консервування [Електронний ресурс] : курс лекцій для студ. ф-ту агротехнологій денної форми навч. напряму підгот. 8.09010101 "Агрономія" спец. "Технологія зберігання і переробки продукції рослинництва" / Н. В. Нікончук. — Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2014. – 53 с.
http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3216
 
Language other
 
Format application/pdf
 
Publisher Миколаївський національний аграрний університет