Мікробіологія молока та молочних продуктів
CUNTUR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Мікробіологія молока та молочних продуктів
|
|
Creator |
Кириченко, Віктор Анатолійович
Кириченко, Виктор Анатольевич Kyrychenko, Viktor Кот, Стах Петрович Кот, Стах Петрович Kot, Stah |
|
Subject |
Збудники молочнокислого бродіння
пастеризація молока збудника бруцельозу Пропіоновокислі бактерії |
|
Description |
Фахівець технолог зобов'язаний вміти проводити мікробіологічні дослідження молока і молочних продуктів при отриманні, зберіганні, переробці, транспортуванні і в місцях їх реалізації, повинні мати поглибленні знання і практичні навики з мікробіології. |
|
Date |
2018-04-23T08:13:08Z
2018-04-23T08:13:08Z 2018 |
|
Type |
Other
|
|
Identifier |
Мікробіологія молока та молочних продуктів [Електронний ресурс] : метод. реком. до лабораторно-практичних занять та самостійної роботи для здобувачів вищої освіти ступеня "магістр" спеціальності 204 - "ТВППТ" / В. А. Кириченко, С. П. Кот. - Миколаїв : МНАУ, 2018. - 43 с.
http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3258 |
|
Language |
other
|
|
Format |
application/pdf
|
|
Publisher |
Миколаївський національний аграрний університет
|
|