Запис Детальніше

Мікробіологія молока та молочних продуктів

CUNTUR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Мікробіологія молока та молочних продуктів
 
Creator Кириченко, Віктор Анатолійович
Кириченко, Виктор Анатольевич
Kyrychenko, Viktor
Кот, Стах Петрович
Кот, Стах Петрович
Kot, Stah
 
Subject Збудники молочнокислого бродіння
пастеризація молока
збудника бруцельозу
Пропіоновокислі бактерії
 
Description Фахівець технолог зобов'язаний вміти проводити мікробіологічні
дослідження молока і молочних продуктів при отриманні, зберіганні,
переробці, транспортуванні і в місцях їх реалізації, повинні мати
поглибленні знання і практичні навики з мікробіології.
 
Date 2018-04-23T08:13:08Z
2018-04-23T08:13:08Z
2018
 
Type Other
 
Identifier Мікробіологія молока та молочних продуктів [Електронний ресурс] : метод. реком. до лабораторно-практичних занять та самостійної роботи для здобувачів вищої освіти ступеня "магістр" спеціальності 204 - "ТВППТ" / В. А. Кириченко, С. П. Кот. - Миколаїв : МНАУ, 2018. - 43 с.
http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3258
 
Language other
 
Format application/pdf
 
Publisher Миколаївський національний аграрний університет