Запис Детальніше

Зберігання та контроль якості кормів

CUNTUR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Зберігання та контроль якості кормів
 
Creator Кравченко, Олена Олександрівна
Кравченко, Елена Александровна
Kravchenko, Helen
 
Subject оцінка кормів
Стандартизація кормів
зелені корми
зберігання силосу
 
Description Самостійна робота студентів над курсом дисципліни
«Зберігання та контроль якості кормів» передбачає вивчення
теоретичного курсу за конспектами лекцій та опрацювання основної і
додаткової літератури, підготовки до захисту практичних завдань,
опрацювання матеріалів поточного видання зоотехнічної та
спеціальної літератури вітчизняних та зарубіжних авторів за
рекомендацією викладача. Тематика планових самостійних занять для
студентів відповідає типовій програмі з дисципліни «Зберігання та
контроль якості кормів» для вищих аграрних закладів освіти IIІ–IV
рівнів акредитації напрямку підготовки 6.090102 – «Технологія
виробництва і переробки продукції тваринництва» освітньо-
кваліфікаційного рівню «Бакалавр», затвердженої Департаментом
аграрної освіти та науки Міністерства АПК України 17 березня
2006 року.
 
Date 2018-06-26T12:15:51Z
2018-06-26T12:15:51Z
2018
 
Type Book
 
Identifier Зберігання та контроль якості кормів [Електронний ресурс] : метод. реком. для самостійної роботи здобувачів вищої освіти ступеня "бакалавр" спеціальності 204 - "ТВППТ" / уклад. О. О. Кравченко. – Миколаїв : МНАУ, 2018. – 96 с.
http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4385
 
Language other
 
Format application/pdf
 
Publisher Миколаївський національний аграрний університет