Вплив ультразвуку на інтенсифікацію екстрагування суміші поліамінів (спленіну)
CUNTUR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Вплив ультразвуку на інтенсифікацію екстрагування суміші поліамінів (спленіну)
Influence of ultrasound on intensification of polyamines (splenin) mixtures extraction |
|
Creator |
Грабовський, С. С.
Драчук, У. Р. Галух, Б. І. Grabovskyi, S. Drachuk, U. Halukh, B. |
|
Contributor |
Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Гжицького, Україна
|
|
Subject |
544.699
663.938 |
|
Date |
2015-12-21T14:35:15Z
2015-12-21T14:35:15Z 2015-10-08 2015-10-08 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Грабовський С. С. Вплив ультразвуку на інтенсифікацію екстрагування суміші поліамінів (спленіну) / С. С. Грабовський, У. Р. Драчук, Б. І. Галух // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 86-87. — (Секція харчові технології).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6460 Grabovskyi S., Drachuk U., Halukh B. (2015) Vplyv ultrazvuku na intensyfikatsiiu ekstrahuvannia sumishi poliaminiv (spleninu) [Influence of ultrasound on intensification of polyamines (splenin) mixtures extraction]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 86-87 [in Ukrainian]. |
|
Language |
uk
|
|
Relation |
Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" |
|
Rights |
© Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015
|
|
Format |
86-87
|
|
Coverage |
8-9 жовтня 2015 р.
8-9 October 2015 Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
|
Publisher |
ТНТУ
TNTU |
|