Запис Детальніше

Вплив ультразвуку на інтенсифікацію екстрагування суміші поліамінів (спленіну)

CUNTUR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Вплив ультразвуку на інтенсифікацію екстрагування суміші поліамінів (спленіну)
Influence of ultrasound on intensification of polyamines (splenin) mixtures extraction
 
Creator Грабовський, С. С.
Драчук, У. Р.
Галух, Б. І.
Grabovskyi, S.
Drachuk, U.
Halukh, B.
 
Contributor Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Гжицького, Україна
 
Subject 544.699
663.938
 
Date 2015-12-21T14:35:15Z
2015-12-21T14:35:15Z
2015-10-08
2015-10-08
 
Type Article
 
Identifier Грабовський С. С. Вплив ультразвуку на інтенсифікацію екстрагування суміші поліамінів (спленіну) / С. С. Грабовський, У. Р. Драчук, Б. І. Галух // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 86-87. — (Секція харчові технології).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6460
Grabovskyi S., Drachuk U., Halukh B. (2015) Vplyv ultrazvuku na intensyfikatsiiu ekstrahuvannia sumishi poliaminiv (spleninu) [Influence of ultrasound on intensification of polyamines (splenin) mixtures extraction]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 86-87 [in Ukrainian].
 
Language uk
 
Relation Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry"
 
Rights © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015
 
Format 86-87
 
Coverage 8-9 жовтня 2015 р.
8-9 October 2015
Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
 
Publisher ТНТУ
TNTU