Технологічна оцінка якості мяса із спеціифічним розвитком автолізу
CUNTUR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Технологічна оцінка якості мяса із спеціифічним розвитком автолізу
Technological assessment of quality meat spetsiyfichnym autolysis development |
|
Creator |
Лескович, О.
Паска, М. Leskovuch, O. Paska, M. |
|
Contributor |
Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Гжицького, Україна
|
|
Subject |
637.5(075.8)
|
|
Date |
2015-12-21T14:35:29Z
2015-12-21T14:35:29Z 2015-10-08 2015-10-08 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Лескович О. Технологічна оцінка якості мяса із спеціифічним розвитком автолізу / О. Лескович, М. Паска // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 90-91. — (Секція харчові технології).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6462 Leskovuch O., Paska M. (2015) Tekhnolohichna otsinka yakosti miasa iz spetsiyfichnym rozvytkom avtolizu [Technological assessment of quality meat spetsiyfichnym autolysis development]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 90-91 [in Ukrainian]. |
|
Language |
uk
|
|
Relation |
Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" |
|
Rights |
© Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015
|
|
Format |
90-91
|
|
Coverage |
8-9 жовтня 2015 р.
8-9 October 2015 Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
|
Publisher |
ТНТУ
TNTU |
|