Запис Детальніше

Технологічна оцінка якості мяса із спеціифічним розвитком автолізу

CUNTUR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Технологічна оцінка якості мяса із спеціифічним розвитком автолізу
Technological assessment of quality meat spetsiyfichnym autolysis development
 
Creator Лескович, О.
Паска, М.
Leskovuch, O.
Paska, M.
 
Contributor Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Гжицького, Україна
 
Subject 637.5(075.8)
 
Date 2015-12-21T14:35:29Z
2015-12-21T14:35:29Z
2015-10-08
2015-10-08
 
Type Article
 
Identifier Лескович О. Технологічна оцінка якості мяса із спеціифічним розвитком автолізу / О. Лескович, М. Паска // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 90-91. — (Секція харчові технології).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6462
Leskovuch O., Paska M. (2015) Tekhnolohichna otsinka yakosti miasa iz spetsiyfichnym rozvytkom avtolizu [Technological assessment of quality meat spetsiyfichnym autolysis development]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 90-91 [in Ukrainian].
 
Language uk
 
Relation Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry"
 
Rights © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015
 
Format 90-91
 
Coverage 8-9 жовтня 2015 р.
8-9 October 2015
Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
 
Publisher ТНТУ
TNTU