Запис Детальніше

Динаміка зміни кількості життєздатних клітин під час зберігання кисловершкового масла, виготовленого в осінньо-зимовий період року

CUNTUR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Динаміка зміни кількості життєздатних клітин під час зберігання кисловершкового масла, виготовленого в осінньо-зимовий період року
Changes in the number of viable cells during storage of cultured butterproduced in the autumn-winter season
 
Creator Цісарик, Орися
Мусій, Любов
Tsisaryk, Orysya
Musiy, Lubov
 
Contributor Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Гжицького, Україна
 
Subject 637.236
 
Date 2015-12-21T14:35:44Z
2015-12-21T14:35:44Z
2015-10-08
2015-10-08
 
Type Article
 
Identifier Цісарик О. Динаміка зміни кількості життєздатних клітин під час зберігання кисловершкового масла, виготовленого в осінньо-зимовий період року / Орися Цісарик, Любов Мусій // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 93-94. — (Секція харчові технології).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6464
Tsisaryk O., Musiy L. (2015) Dynamika zminy kilkosti zhyttiezdatnykh klityn pid chas zberihannia kyslovershkovoho masla, vyhotovlenoho v osinno-zymovyi period roku [Changes in the number of viable cells during storage of cultured butterproduced in the autumn-winter season]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 93-94 [in Ukrainian].
 
Language uk
 
Relation Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry"
 
Rights © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015
 
Format 93-94
 
Coverage 8-9 жовтня 2015 р.
8-9 October 2015
Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
 
Publisher ТНТУ
TNTU