Запис Детальніше

Влияние жидкой закваски с внесением коры дуба на кислотонакопление в тесте

CUNTUR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Влияние жидкой закваски с внесением коры дуба на кислотонакопление в тесте
The influence of the liquid fermentation with the introduction of oak bark on accumulation of acidity in thedough
 
Creator Gurinova, Tatyana
Samuylenko, Tatyana
Zhdanova, Anastasiya
Самуйленко, Татьяна
Гуринова, Татьяна
Жданова, Анастасия
 
Contributor Учреждение образования «Могилевский государственный университет продовольствия», г. Могилев, Республика Беларусь
 
Subject 664.64
 
Date 2015-12-21T14:35:51Z
2015-12-21T14:35:51Z
2015-10-08
2015-10-08
 
Type Article
 
Identifier Самуйленко Т. Влияние жидкой закваски с внесением коры дуба на кислотонакопление в тесте / Татьяна Самуйленко, Татьяна Гуринова, Анастасия Жданова // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 95. — (Секція харчові технології).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6465
Gurinova T., Samuylenko T., Zhdanova A. (2015) Vliianie zhidkoi zakvaski s vneseniem kory duba na kislotonakoplenie v teste [The influence of the liquid fermentation with the introduction of oak bark on accumulation of acidity in thedough]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 95 [in Russian].
 
Language ru
 
Relation Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry"
 
Rights © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015
 
Format 95
 
Coverage 8-9 жовтня 2015 р.
8-9 October 2015
Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
 
Publisher ТНТУ
TNTU