Влияние жидкой закваски с внесением коры дуба на кислотонакопление в тесте
CUNTUR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Влияние жидкой закваски с внесением коры дуба на кислотонакопление в тесте
The influence of the liquid fermentation with the introduction of oak bark on accumulation of acidity in thedough |
|
Creator |
Gurinova, Tatyana
Samuylenko, Tatyana Zhdanova, Anastasiya Самуйленко, Татьяна Гуринова, Татьяна Жданова, Анастасия |
|
Contributor |
Учреждение образования «Могилевский государственный университет продовольствия», г. Могилев, Республика Беларусь
|
|
Subject |
664.64
|
|
Date |
2015-12-21T14:35:51Z
2015-12-21T14:35:51Z 2015-10-08 2015-10-08 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Самуйленко Т. Влияние жидкой закваски с внесением коры дуба на кислотонакопление в тесте / Татьяна Самуйленко, Татьяна Гуринова, Анастасия Жданова // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 95. — (Секція харчові технології).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6465 Gurinova T., Samuylenko T., Zhdanova A. (2015) Vliianie zhidkoi zakvaski s vneseniem kory duba na kislotonakoplenie v teste [The influence of the liquid fermentation with the introduction of oak bark on accumulation of acidity in thedough]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 95 [in Russian]. |
|
Language |
ru
|
|
Relation |
Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" |
|
Rights |
© Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015
|
|
Format |
95
|
|
Coverage |
8-9 жовтня 2015 р.
8-9 October 2015 Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
|
Publisher |
ТНТУ
TNTU |
|