Консервування дикорослої сировини
CUNTUR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Консервування дикорослої сировини
Preserving wild resources |
|
Creator |
Бейко, Людмила
Beyko, l. |
|
Contributor |
Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
|
|
Subject |
664. 8.
022.2 |
|
Date |
2015-12-21T14:36:04Z
2015-12-21T14:36:04Z 2015-10-08 2015-10-08 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Бейко Л. Консервування дикорослої сировини / Людмила Бейко // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 99-100. — (Секція харчові технології).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6467 Beyko l. (2015) Konservuvannia dykorosloi syrovyny [Preserving wild resources]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 99-100 [in Ukrainian]. |
|
Language |
uk
|
|
Relation |
Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" 1. Басюркіна Н.Й. Стратегія економічного розвитку галузей харчової промисловості (на прикладі плодоовочевої консервної промисловості України): автореф. дис. на здобуття наук. ступеня док. канд. наук: спец. 08.07.01 «економіка промисловості» / Н.Й. Басюркіна. – Одеса, 2006. – 24 с. 2. Губанов, О.О. Тугунова. – М.: АНС, 2003. – 392 с10. Дібрівська Н. В.(Технологія функціональних напівфабрикатів добавок із дикорослих ягід з використанням обробки в змінному електромагнітному полі :Дис... канд. Наук: 05.18.16-2009); 3. Дібрівська, Т.В. Крячко // Наука і соціальні проблеми суспільства: харчування, екологія, демографія: матеріали IV Міжнар. наук.-конф., 2006р., 24-25 травня.- Ч.1 -Х.:ХДУХТ, 2006.- С.327-329. 4. Карпенко П.О. Проблемы питания и здоровья. Биологически активные добавки и биопродукты.- К.:Нора-принт, 2000.-С.3-8. 1. Basiurkina N.Y. Stratehiia ekonomichnoho rozvytku haluzei kharchovoi promyslovosti (na prykladi plodoovochevoi konservnoi promyslovosti Ukrainy): avtoref. dys. na zdobuttia nauk. stupenia dok. kand. nauk: spets. 08.07.01 "ekonomika promyslovosti", N.Y. Basiurkina. – Odesa, 2006. – 24 p. 2. Hubanov, O.O. Tuhunova. – M.: ANS, 2003. – 392 P.10. Dibrivska N. V.(Tekhnolohiia funktsionalnykh napivfabrykativ dobavok iz dykoroslykh yahid z vykorystanniam obrobky v zminnomu elektromahnitnomu poli :Dys... kand. Nauk: 05.18.16-2009); 3. Dibrivska, T.V. Kriachko, Nauka i sotsialni problemy suspilstva: kharchuvannia, ekolohiia, demohrafiia: materialy IV Mizhnar. nauk.-konf., 2006y., 24-25 travnia.- Ch.1 -Kh.:KhDUKhT, 2006.- P.327-329. 4. Karpenko P.O. Problemy pitaniia i zdorovia. Biolohicheski aktivnye dobavki i bioprodukty.- K.:Nora-print, 2000.-P.3-8. |
|
Rights |
© Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015
|
|
Format |
99-100
|
|
Coverage |
8-9 жовтня 2015 р.
8-9 October 2015 Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
|
Publisher |
ТНТУ
TNTU |
|