Вплив електроактивованої води на проникність солі при солінні м’яса
CUNTUR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Вплив електроактивованої води на проникність солі при солінні м’яса
Impact of electrically activated water on permeability of salt during salting of meat |
|
Creator |
Віннікова, Людмила
Пронькіна, Ксенія Vinnikova, Lydmila Pronkina, Kseniya |
|
Contributor |
Одеська національна академія харчових технологій, Україна
|
|
Subject |
628.16.086.2.097.6
637.52.035 |
|
Date |
2015-12-21T14:36:19Z
2015-12-21T14:36:19Z 2015-10-08 2015-10-08 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Віннікова Л. Вплив електроактивованої води на проникність солі при солінні м’яса / Людмила Віннікова, Ксенія Пронькіна // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 102. — (Секція харчова хімія і біотехнологія).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6469 Vinnikova L., Pronkina K. (2015) Vplyv elektroaktyvovanoi vody na pronyknist soli pry solinni miasa [Impact of electrically activated water on permeability of salt during salting of meat]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 102 [in Ukrainian]. |
|
Language |
uk
|
|
Relation |
Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" |
|
Rights |
© Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015
|
|
Format |
102
|
|
Coverage |
8-9 жовтня 2015 р.
8-9 October 2015 Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
|
Publisher |
ТНТУ
TNTU |
|