Запис Детальніше

Вплив електроактивованої води на проникність солі при солінні м’яса

CUNTUR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Вплив електроактивованої води на проникність солі при солінні м’яса
Impact of electrically activated water on permeability of salt during salting of meat
 
Creator Віннікова, Людмила
Пронькіна, Ксенія
Vinnikova, Lydmila
Pronkina, Kseniya
 
Contributor Одеська національна академія харчових технологій, Україна
 
Subject 628.16.086.2.097.6
637.52.035
 
Date 2015-12-21T14:36:19Z
2015-12-21T14:36:19Z
2015-10-08
2015-10-08
 
Type Article
 
Identifier Віннікова Л. Вплив електроактивованої води на проникність солі при солінні м’яса / Людмила Віннікова, Ксенія Пронькіна // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 102. — (Секція харчова хімія і біотехнологія).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6469
Vinnikova L., Pronkina K. (2015) Vplyv elektroaktyvovanoi vody na pronyknist soli pry solinni miasa [Impact of electrically activated water on permeability of salt during salting of meat]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 102 [in Ukrainian].
 
Language uk
 
Relation Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry"
 
Rights © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015
 
Format 102
 
Coverage 8-9 жовтня 2015 р.
8-9 October 2015
Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
 
Publisher ТНТУ
TNTU