Використання консервантів в харчовій промисловості
CUNTUR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Використання консервантів в харчовій промисловості
The use of preservatives in food |
|
Creator |
Юськів, Н.
Кухтин, М. Uskiv, N. Kuhtyn, M. |
|
Contributor |
Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
|
|
Subject |
664.8.030
|
|
Date |
2016-01-22T14:50:18Z
2016-01-22T14:50:18Z 2014-10-29 2014-10-29 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Юськів Н. Використання консервантів в харчовій промисловості / Н. Юськів, М. Кухтин // Матеріали ⅩⅧ наукової конференції ТНТУ ім. І. Пулюя, 29-30 жовтня 2014 року — Т. : ТНТУ, 2014 — С. 173. — (Секція: Хімія.хімічна, біологічна та харчова технології).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/7479 Uskiv N., Kuhtyn M. (2014) Vykorystannia konservantiv v kharchovii promyslovosti [The use of preservatives in food]. Materialy ⅩⅧ naukovoi konferentsii TNTU im. I. Puliuia (Tern., 29-30 October 2014), pp. 173 [in Ukrainian]. |
|
Language |
uk
|
|
Relation |
Матеріали ⅩⅧ наукової конференції Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя
|
|
Format |
173
|
|
Coverage |
29-30 жовтня 2014 року
29-30 October 2014 Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
|
Publisher |
ТНТУ
TNTU |
|