Запис Детальніше

Використання консервантів в харчовій промисловості

CUNTUR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Використання консервантів в харчовій промисловості
The use of preservatives in food
 
Creator Юськів, Н.
Кухтин, М.
Uskiv, N.
Kuhtyn, M.
 
Contributor Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
 
Subject 664.8.030
 
Date 2016-01-22T14:50:18Z
2016-01-22T14:50:18Z
2014-10-29
2014-10-29
 
Type Article
 
Identifier Юськів Н. Використання консервантів в харчовій промисловості / Н. Юськів, М. Кухтин // Матеріали ⅩⅧ наукової конференції ТНТУ ім. І. Пулюя, 29-30 жовтня 2014 року — Т. : ТНТУ, 2014 — С. 173. — (Секція: Хімія.хімічна, біологічна та харчова технології).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/7479
Uskiv N., Kuhtyn M. (2014) Vykorystannia konservantiv v kharchovii promyslovosti [The use of preservatives in food]. Materialy ⅩⅧ naukovoi konferentsii TNTU im. I. Puliuia (Tern., 29-30 October 2014), pp. 173 [in Ukrainian].
 
Language uk
 
Relation Матеріали ⅩⅧ наукової конференції Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя
 
Format 173
 
Coverage 29-30 жовтня 2014 року
29-30 October 2014
Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
 
Publisher ТНТУ
TNTU