Запис Детальніше

М’ясні якості перепелів при відгодівлі з використанням наносрібла

CUNTUR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title М’ясні якості перепелів при відгодівлі з використанням наносрібла
Мясные качества перепелов при откорме с использованием наносеребра
Meat qualities in fattening guail using nanosilver
 
Creator Патрєва, Людмила Семенівна
Гроза, Варвара Ігорівна
Патрева, Людмила Семеновна
Гроза, Варвара Игоревна
Patreva, Ludmila
Groza, Varvara
 
Subject Перепели
препарат «Аргенвіт»
м'ясні якості
Перепела
препарат «Аргенвит»
мясные качества
Quails
remedy «Argenvit»
meat gualities
 
Description Представлено результати забою перепелів у віці 84 днів, вирощених з використанням срібловмістимого препарату «Аргенвіт». Встановлено, що 0,02 % розчин наносрібла позитивно впливає на м'ясні якості перепелів, збільшуючи масу їстівних частин по відношенню до маси патраної тушки на 29,93 г у самців та на 39,23 г – у самок.
Представлены результаты забоя перепелов в возрасте 84 дней, выращенных с использованием серебросодержащего препарата «Аргенвит». Установлено, что 0,02 % раствор наносеребра положительно влияет на мясные качества перепелов, увеличивая массу съедобных частей по отношению к массе потрошенной тушки на 29,93 г у самцов и на 39,23 г – у самок.
Results of slaughter quails in 84 days, grown using silver remedy "Argenvit". Determined that 0,02% of nanosilver solution has a positive effect on meat quality quail, increasing the weight of the edible parts relative to carcass weight drawn at 29,93 g in males and at 39,23 g – in females.
 
Date 2015-01-27T12:24:55Z
2015-01-27T12:24:55Z
2014
 
Type Other
 
Identifier Патрєва Л. С. М’ясні якості перепелів при відгодівлі з використанням наносрібла / Л. С. Патрєва, В. І. Гроза // Проблеми зооінженерії та ветеринарної медицини. –2014. – Вип. 28, Ч. 1. – С. 205-211.
http://hdl.handle.net/123456789/1175
 
Language other
 
Format application/msword