М’ясні якості перепелів при відгодівлі з використанням наносрібла
CUNTUR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
М’ясні якості перепелів при відгодівлі з використанням наносрібла
Мясные качества перепелов при откорме с использованием наносеребра Meat qualities in fattening guail using nanosilver |
|
Creator |
Патрєва, Людмила Семенівна
Гроза, Варвара Ігорівна Патрева, Людмила Семеновна Гроза, Варвара Игоревна Patreva, Ludmila Groza, Varvara |
|
Subject |
Перепели
препарат «Аргенвіт» м'ясні якості Перепела препарат «Аргенвит» мясные качества Quails remedy «Argenvit» meat gualities |
|
Description |
Представлено результати забою перепелів у віці 84 днів, вирощених з використанням срібловмістимого препарату «Аргенвіт». Встановлено, що 0,02 % розчин наносрібла позитивно впливає на м'ясні якості перепелів, збільшуючи масу їстівних частин по відношенню до маси патраної тушки на 29,93 г у самців та на 39,23 г – у самок.
Представлены результаты забоя перепелов в возрасте 84 дней, выращенных с использованием серебросодержащего препарата «Аргенвит». Установлено, что 0,02 % раствор наносеребра положительно влияет на мясные качества перепелов, увеличивая массу съедобных частей по отношению к массе потрошенной тушки на 29,93 г у самцов и на 39,23 г – у самок. Results of slaughter quails in 84 days, grown using silver remedy "Argenvit". Determined that 0,02% of nanosilver solution has a positive effect on meat quality quail, increasing the weight of the edible parts relative to carcass weight drawn at 29,93 g in males and at 39,23 g – in females. |
|
Date |
2015-01-27T12:24:55Z
2015-01-27T12:24:55Z 2014 |
|
Type |
Other
|
|
Identifier |
Патрєва Л. С. М’ясні якості перепелів при відгодівлі з використанням наносрібла / Л. С. Патрєва, В. І. Гроза // Проблеми зооінженерії та ветеринарної медицини. –2014. – Вип. 28, Ч. 1. – С. 205-211.
http://hdl.handle.net/123456789/1175 |
|
Language |
other
|
|
Format |
application/msword
|
|