Запис Детальніше

Порівняльна характеристика фізико-хімічного складу цистернального та альвеолярного козячого молока за умов видоювання

CUNTUR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Порівняльна характеристика фізико-хімічного складу цистернального та альвеолярного козячого молока за умов видоювання
Сравнительная характеристика физико-химического состава цистернального и альвеолярного козьего молока в условиях выдаивания.
Comparative characteristics of physical and chemical cistern and alveolar goat milk
composition by milking conditions.
 
Creator Фотіна, Т. І.
Шаповалов, С. О.
Калашніков, В. О.
Кисельов, О. В.
Ладика, Л. М.
Фотина, Т. И.
Шаповалов, С. А.
Калашников, В. А.
Кисельов, А. В.
Fotina, T.
Shapovalov, S.
Kalashnikov, V.
Kyselov, A.
Ladyka, L.
 
Subject молоко кіз
альвеолярне молоко
транзиторно-альвеолярне молоко
цистернальне молоко
масова частка жиру
масова частка протеїну
масова частка лактози
масова частка сухої речовини
точка замерзання молока кіз
milk goats
alveolar milk
transient-alveolar milk
milk tsysternalne
Fat
protein mass fraction
mass fraction of lactose
the mass fraction of dry matter
the freezing point of milk goats
молоко коз
альвеолярное молоко
транзиторно-альвеолярное молоко
массовая доля жира
массовая доля протеина
массовая доля лактозы
массовая доля сухого вещества
точка замерзания молока коз
 
Description У роботі викладено особливості різниці між масовою часткою ком-
понентів цистернального та альвеолярного молока. Показано, що в
альвеолярному молоці масова частка жиру, протеїну, лактози, сухої
речовини більша в середньому на 15; 4; 2,8; 7% відповідно. Показано
різницю точки замерзання цистернального та альвеолярного молока,
визначено, що в альвеолярному молоці температура замерзання біль-
ша в середньому на 2,76%.
В работе изложены особенности разницы между массовой долей компо-
нентов цистернального и альвеолярного молока. Показано, что в альвеоляр-
ном молоке массовая доля жира, протеина, лактозы, сухого вещества больше в
среднем на 15; 4; 2,8; 7% соответственно. Показана разница точки замерзания
цистернального и альвеолярного молока, определено, что в альвеолярном мо-
локе температура замерзания больше в среднем на 2,76%.
The paper presents the features of the difference between the mass fraction
of cistern and alveolar milk. It he’s shown that in alveolar milk mass of fat, protein,
lactose, dry substance higher in an average of 15; 4; 2.8; 7% , respectively. It has
shown the difference in terms freezing of cistern and alveolar milk, determined that
the alveolar milk freezing point higher on average by 2.76%.
 
Date 2015-03-12T09:44:45Z
2015-03-12T09:44:45Z
2014
 
Type Other
 
Identifier Порівняльна характеристика фізико-хімічного складу цистернального та альвеолярного козячого молока за умов видоювання / [Т. І. Фотіна, С. О. Шаповалов, В. О. Калашніков та ін.]// Вісник аграрної науки Причорномор’я. – 2014. – Вип. 2 (78). – С. 163-170.
http://hdl.handle.net/123456789/1394
 
Language other
 
Format application/pdf
 
Publisher Миколаївський національний аграрний університет