Співпраця хмелярства та пивоваріння: світовий та вітчизняний ракурс
CUNTUR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Співпраця хмелярства та пивоваріння: світовий та вітчизняний ракурс
Сотрудничество хмелеводства и пивоварения: мировой и отечественный ракурс. Cooperation hop and brewing: National and international perspective. |
|
Creator |
Приймачук, Т. Ю.
Ратошнюк, Т. М. Сітнікова, Т. Ю. Проценко, А. В. Штанько, Т. А. Ситникова, Т. Ю. Priymachuk, T. Ratoshnyuk, T. Sitnikova, T. Protsenko, A. Shtanko, T. |
|
Subject |
хмелярство
промислове та крафтове пивоваріння сортова структура смакові сорти хмелеводство промышленное и крафтовое пивоварение сортовая структура вкусовые сорта hop industrial and kraftove brewing varietal structure flavor varieties |
|
Description |
Досліджено основні передумови зменшення світового та вітчиз- няного виробництва хмелю, розкрито основні проблеми функціо- нування галузі. Встановлено необхідність зміни сортової структури хмільників у бік збільшення сортів тонкоароматичного типу для роз- ширення асортименту пивної продукції промислового та крафтового пивоваріння. З’ясовано, що для вирішення проблем вітчизняної галу- зі хмелярства сортова структура насаджень також має орієнтуватися на класичну технологію виготовлення пива. Исследованы основные предпосылки уменьшения мирового и отечествен- ного производства хмеля, раскрыты основные проблемы функционирования отрасли. Определена необходимость изменения сортовой структуры хмель- ников в сторону увеличения сортов тонкоароматного типа для расширения ассортимента пивной продукции промышленного и крафтового пивоварения. Выяснено, что для решения проблем отечественной отрасли хмелеводства сор- товая структура насаждений также должна ориентироваться на классическую технологию изготовления пива. The basic premises for decrease of international and domestic produc-tion of hop are investigated, the main problems functioning of hop branch are fi nd out. Defi ned need of change the varietal structure of hop-plantings in di-rection of increase variety fi ne aroma hops type for expansion of the range of beer production of industrial and craft brewing. It is found that for the solu-tion problems of domestic branch of hop-growing the varietal structure of hop-plantings also has be directed by classical brewing technology. |
|
Date |
2015-03-12T12:08:08Z
2015-03-12T12:08:08Z 2014 |
|
Type |
Other
|
|
Identifier |
Співпраця хмелярства та пивоваріння: світовий та вітчизняний ракурс / [Т. Ю. Приймачук, Т. М. Ратошнюк, Т. Ю. Сітнікова та ін.] // Вісник аграрної науки Причорномор’я. – 2014. – Вип. 2 (78). – С. 72-79.
http://hdl.handle.net/123456789/1406 |
|
Language |
other
|
|
Format |
application/pdf
|
|
Publisher |
Миколаївський національний аграрний університет
|
|