Запис Детальніше

Співпраця хмелярства та пивоваріння: світовий та вітчизняний ракурс

CUNTUR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Співпраця хмелярства та пивоваріння: світовий та вітчизняний ракурс
Сотрудничество хмелеводства и пивоварения: мировой и отечественный ракурс.
Cooperation hop and brewing: National and international perspective.
 
Creator Приймачук, Т. Ю.
Ратошнюк, Т. М.
Сітнікова, Т. Ю.
Проценко, А. В.
Штанько, Т. А.
Ситникова, Т. Ю.
Priymachuk, T.
Ratoshnyuk, T.
Sitnikova, T.
Protsenko, A.
Shtanko, T.
 
Subject хмелярство
промислове та крафтове пивоваріння
сортова структура
смакові сорти
хмелеводство
промышленное и крафтовое пивоварение
сортовая структура
вкусовые сорта
hop
industrial and kraftove brewing varietal structure
flavor varieties
 
Description Досліджено основні передумови зменшення світового та вітчиз-
няного виробництва хмелю, розкрито основні проблеми функціо-
нування галузі. Встановлено необхідність зміни сортової структури
хмільників у бік збільшення сортів тонкоароматичного типу для роз-
ширення асортименту пивної продукції промислового та крафтового
пивоваріння. З’ясовано, що для вирішення проблем вітчизняної галу-
зі хмелярства сортова структура насаджень також має орієнтуватися
на класичну технологію виготовлення пива.
Исследованы основные предпосылки уменьшения мирового и отечествен-
ного производства хмеля, раскрыты основные проблемы функционирования
отрасли. Определена необходимость изменения сортовой структуры хмель-
ников в сторону увеличения сортов тонкоароматного типа для расширения
ассортимента пивной продукции промышленного и крафтового пивоварения.
Выяснено, что для решения проблем отечественной отрасли хмелеводства сор-
товая структура насаждений также должна ориентироваться на классическую
технологию изготовления пива.
The basic premises for decrease of international and domestic produc-tion
of hop are investigated, the main problems functioning of hop branch are fi nd
out. Defi ned need of change the varietal structure of hop-plantings in di-rection of
increase variety fi ne aroma hops type for expansion of the range of beer production
of industrial and craft brewing. It is found that for the solu-tion problems of domestic
branch of hop-growing the varietal structure of hop-plantings also has be directed
by classical brewing technology.
 
Date 2015-03-12T12:08:08Z
2015-03-12T12:08:08Z
2014
 
Type Other
 
Identifier Співпраця хмелярства та пивоваріння: світовий та вітчизняний ракурс / [Т. Ю. Приймачук, Т. М. Ратошнюк, Т. Ю. Сітнікова та ін.] // Вісник аграрної науки Причорномор’я. – 2014. – Вип. 2 (78). – С. 72-79.
http://hdl.handle.net/123456789/1406
 
Language other
 
Format application/pdf
 
Publisher Миколаївський національний аграрний університет