Запис Детальніше

Якість води та біотехнологічні особливості при напуванні страусів

CUNTUR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Якість води та біотехнологічні особливості при напуванні страусів
Качество воды и биотехнологические особенности выпаивания страусов.
Water quality and biotechnology peculiarities of watering ostriches.
 
Creator Гончарова, О.В.
Гончарова, Е.В.
Goncharova, L.
 
Subject показники якості води
страусенята
особливості при напуванні
швидкість розвитку організму страусенят
показатели качества воды
выпаивания страусят
скорость развития организма страусят
продуктивные качества
water quality
particularly biotechnological process for watering ostriches
productivity
 
Description Розглянуто роль води у страусівництві. Представлено чинники, що
впливають на формування продуктивності страусів. Досліджено показники
розвитку організму страусенят.
Рассмотрена роль воды в страусоводстве. Представлены факторы,
влияющие на формирование продуктивных характеристик страусов.
Исследованы показатели развития организма страусят.
The studies show the features of watering ostriches. The article investigated factors
that affect the productive characteristics of ostriches.
 
Date 2015-03-23T12:39:14Z
2015-03-23T12:39:14Z
2013
 
Type Other
 
Identifier Гончарова О. В. Якість води та біотехнологічні особливості при напуванні страусів / О. В. Гончарова // Вісник аграрної науки Причорномор’я. – 2013. – Вип. 4 (76), Т. 2, Ч. 2. – С. 43-46.
http://hdl.handle.net/123456789/1474
 
Language other
 
Format application/pdf
 
Publisher Миколаївський національний аграрний університет