Якість води та біотехнологічні особливості при напуванні страусів
CUNTUR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Якість води та біотехнологічні особливості при напуванні страусів
Качество воды и биотехнологические особенности выпаивания страусов. Water quality and biotechnology peculiarities of watering ostriches. |
|
Creator |
Гончарова, О.В.
Гончарова, Е.В. Goncharova, L. |
|
Subject |
показники якості води
страусенята особливості при напуванні швидкість розвитку організму страусенят показатели качества воды выпаивания страусят скорость развития организма страусят продуктивные качества water quality particularly biotechnological process for watering ostriches productivity |
|
Description |
Розглянуто роль води у страусівництві. Представлено чинники, що впливають на формування продуктивності страусів. Досліджено показники розвитку організму страусенят. Рассмотрена роль воды в страусоводстве. Представлены факторы, влияющие на формирование продуктивных характеристик страусов. Исследованы показатели развития организма страусят. The studies show the features of watering ostriches. The article investigated factors that affect the productive characteristics of ostriches. |
|
Date |
2015-03-23T12:39:14Z
2015-03-23T12:39:14Z 2013 |
|
Type |
Other
|
|
Identifier |
Гончарова О. В. Якість води та біотехнологічні особливості при напуванні страусів / О. В. Гончарова // Вісник аграрної науки Причорномор’я. – 2013. – Вип. 4 (76), Т. 2, Ч. 2. – С. 43-46.
http://hdl.handle.net/123456789/1474 |
|
Language |
other
|
|
Format |
application/pdf
|
|
Publisher |
Миколаївський національний аграрний університет
|
|