Запис Детальніше

Жирнокислотний склад м’язової тканини свиней при згодовуванні ферментних препаратів

CUNTUR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Жирнокислотний склад м’язової тканини свиней при згодовуванні ферментних препаратів
Жирнокислотный состав мышечной ткани свиней при скармливании ферментных препаратов.
Fatty acid composition of muscle tissue of pigs fed with enzyme preparations.
 
Creator Гуцол, А.В.
Hutsol, A.
 
Subject ферментні препарати
свині
згодовування
жирні кислоти
ферментные препараты
свиньи
скармливание
жирные кислоты
enzymes
pigs
feeding
fatty acids
 
Description Показано, що згодовування молодняку свиней ферментних препаратів
мацеробациліну, мацерази, мультиензимних композицій МЕК-1, МЕК-5, міновіту та
мінази по-різному впливає на жирнокислотний склад м’язової тканини. Із 15 жирних
кислот пріоритетне збільшення вмісту спостерігається у пальмітинової та
пальміто-олеїнової, а зменшення – у стеаринової і олеїнової жирних кислот.
Показано, что скармливание молодняка свиней ферментных препаратов
мацеробацилина, мацеразы, мультиэнзимных композиций МЭК-1, МЭК-5, миновита
и миназы по-разному влияет на жирнокислотный состав мышечной ткани. Из 15
жирных кислот приоритетное увеличение содержания наблюдается в
пальмитиновой и пальмито-олеиновой, а уменьшение – в стеариновой и
олеиновой жирных кислот.
It is shown that feeding young pigs with enzymes macerobacellin, Matseraza,
multienzyme compositions MEK-1, MEK-5, and minovitu minazy differently affecting fatty
acid composition of muscle tissue. The 15 of prefered amino acids showed an increase in
palmitic and oleic-palmito, and a decrease in stearic and oleic fatty acids.
 
Date 2015-03-23T12:55:46Z
2015-03-23T12:55:46Z
2013
 
Type Other
 
Identifier ферментних препаратів / А.В. Гуцол // Вісник аграрної науки Причорномор’я. – 2013. – Вип. 4 (76), Т. 2, Ч. 2. – С. 51-56.
http://hdl.handle.net/123456789/1476
 
Language other
 
Format application/pdf
 
Publisher Миколаївський національний аграрний університет