Запис Детальніше

Післязабійна оцінка м’ясної продуктивності бугайців різних генотипів

CUNTUR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Післязабійна оцінка м’ясної продуктивності бугайців різних генотипів
Оценка мясной производительности бычков разных генотипов после их убоя.
The estimation of the meat productivity of bulls of different genotypes.
 
Creator Стріха, Людмила Олександрівна
Стриха, Людмила Александровна
Strikha, Ludmila
Козакевич, О.І.
Козакевич, А.И.
Kozakeyich, A.
 
Subject велика рогата худоба
порода
бугайці
забійний вихід
вихід туші
м’язові-кісткове співвідношення
коефіцієнт м’ясності
cattle
breed
bull
for slaughter exit
exit of carcass
muscularly-bone correlation
coefficient of meat
крупный рогатый скот
бычки
убойный выход
выход туши
мышечно-костное соотношение
 
Description Оцінено м’ясну продуктивність бугайців різних генотипів за післязабійними
показниками. Встановлено перевагу бугайців червоної степової породи, поліпшеної
червоною датською за показниками забійного виходу, морфологічного складу,
м’язово-кісткового співвідношення
Оценена мясная производительность бычков разных генотипов по
послеубойным показателям. Установлено преимущество бычков красной степной
породы, улучшенной красной датской по показателям убойного выхода,
морфологического состава, мышечно-костного соотношения
The meat productivity of bulls в of different genotypes is appraised after then by for
slaughter indexes. The advantage is set on the indexes of for slaughter exit, morphological
composition, muscularly-bone correlation of bulls of red steppe breed and red Danish
breed.
 
Date 2015-03-30T10:58:09Z
2015-03-30T10:58:09Z
2013
 
Type Other
 
Identifier Стріха Л. О. Післязабійна оцінка м’ясної продуктивності бугайців різних генотипів / Л. О. Стріха // Вісник аграрної науки Причорномор’я. – 2013. – Вип. 4 (75), Т. 2, Ч. 1. – С. 153-156.
http://hdl.handle.net/123456789/1521
 
Language other
 
Format application/pdf
 
Publisher Миколаївський національний аграрний університет