Післязабійна оцінка м’ясної продуктивності бугайців різних генотипів
CUNTUR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Післязабійна оцінка м’ясної продуктивності бугайців різних генотипів
Оценка мясной производительности бычков разных генотипов после их убоя. The estimation of the meat productivity of bulls of different genotypes. |
|
Creator |
Стріха, Людмила Олександрівна
Стриха, Людмила Александровна Strikha, Ludmila Козакевич, О.І. Козакевич, А.И. Kozakeyich, A. |
|
Subject |
велика рогата худоба
порода бугайці забійний вихід вихід туші м’язові-кісткове співвідношення коефіцієнт м’ясності cattle breed bull for slaughter exit exit of carcass muscularly-bone correlation coefficient of meat крупный рогатый скот бычки убойный выход выход туши мышечно-костное соотношение |
|
Description |
Оцінено м’ясну продуктивність бугайців різних генотипів за післязабійними показниками. Встановлено перевагу бугайців червоної степової породи, поліпшеної червоною датською за показниками забійного виходу, морфологічного складу, м’язово-кісткового співвідношення Оценена мясная производительность бычков разных генотипов по послеубойным показателям. Установлено преимущество бычков красной степной породы, улучшенной красной датской по показателям убойного выхода, морфологического состава, мышечно-костного соотношения The meat productivity of bulls в of different genotypes is appraised after then by for slaughter indexes. The advantage is set on the indexes of for slaughter exit, morphological composition, muscularly-bone correlation of bulls of red steppe breed and red Danish breed. |
|
Date |
2015-03-30T10:58:09Z
2015-03-30T10:58:09Z 2013 |
|
Type |
Other
|
|
Identifier |
Стріха Л. О. Післязабійна оцінка м’ясної продуктивності бугайців різних генотипів / Л. О. Стріха // Вісник аграрної науки Причорномор’я. – 2013. – Вип. 4 (75), Т. 2, Ч. 1. – С. 153-156.
http://hdl.handle.net/123456789/1521 |
|
Language |
other
|
|
Format |
application/pdf
|
|
Publisher |
Миколаївський національний аграрний університет
|
|