Запис Детальніше

Якість м'яса курей при різному рівні бетафіну та треоніну в комбікормах

CUNTUR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Якість м'яса курей при різному рівні бетафіну та треоніну в комбікормах
Качество мяса кур при разном уровне бетафина и треонина в комбикорме
The quality of chicken meat at different betafin and threonine levels in the compound of feed.
 
Creator Гончаренко, А.Н.
Чигринов, Е.И.
Гончаренко, О.М.
Чигринов, Є.І.
Goncharenko, A.
Chigrinov, E.
 
Subject ремонтный молодняк
племенные куры
грудные мышцы
аминокислоты
жирные кислоты
бетаин
треонин
ремонтні молодки
племінні кури
грудні м'язи
амінокислоти
жирні кислоти
бетаїн
треонін
repair pullet
breeder hens
pecs
amino acids
fatty acids
betaine
threonine
 
Description Проведены исследования по использованию кормовой добавки «бетафин S1»
и «L-треонин» на ремонтном молодняке и племенных курах борковской мясо-
яичной популяции. Приводится анализ химического состава съедобной части
тушек, амино- и жирнокислотного состава грудных мышц, а также
органолептические свойства «красного» мяса бедренной группы мышц.
Установлено, что применение указанных добавок оказывает влияние на обмен
веществ.
Проведено дослідження з використання кормової добавки «бетафін S1» і «L-
треонін» на ремонтному молодняку та племінних курях борківської м'ясо-яєчної
популяції. Наведено аналіз хімічного, аміно- і жирнокислотного складу грудних
м'язів, а також органолептичні властивості «червоного» м'яса стегнової групи
м'язів. Встановлено, що застосування зазначених добавок впливає на обмін
речовин.
The use of the feed additive "betafin S1» and «L-threonine» on the Heifer breeding
hens and meat-and-egg Borkowska population had been reserched. The analysis of the
chemical composition of the edible portion of carcasses, amino and fatty acid composition
of breast muscle, as well as the organoleptic properties of the "red" meat of the thigh
muscles had been held. It was found that the use of these additives leads to the
metabolism.
 
Date 2015-03-27T13:10:15Z
2015-03-27T13:10:15Z
2013
 
Type Other
 
Identifier Гончаренко О. М. Якість м'яса курей при різному рівні бетафіну та треоніну в комбікормах / О. М. Гончаренко, Є. І. Чигринов // Вісник аграрної науки Причорномор’я. – 2013. – Вип. 4 (75), Т. 2, Ч. 1. – С. 63-72.
http://hdl.handle.net/123456789/1505
 
Language other
 
Format application/pdf
 
Publisher Миколаївський національний аграрний університет