Методичні вказівки до практичних робіт з дисципліни „Реконструкція та проектування підприємств галузі“
CUNTUR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Методичні вказівки до практичних робіт з дисципліни „Реконструкція та проектування підприємств галузі“
|
|
Creator |
Мельнічук, Оксана Євстахівна
|
|
Subject |
Реконструкція та проектування підприємств галузі
7.05170107 Технології зберігання, переробки та консервування плодів і овочів |
|
Description |
Методичні вказівки складені у відповідності з програмою дисципліни „Реконструкція та проектування підприємств галузі” для студентів спеціальності 7.05170107 „Технології зберігання, переробки та консервування плодів і овочів” Мета даних методичних вказівок – закріпити знання з курсу «Реконструкція і проектування підприємств галузі», ознайомитись з основними поняттями: виробнича потужність технологічної лінії, годинна потужність підприємства, річна потужність підприємства; вибір технологічної схеми; рецептура консервів, норми витрат сировини і матеріалів; відходи і втрати при виробництві консервів; навчитися розраховувати вихід готової продукції з різних видів сировини і матеріалів за асортиментними групами консервів. Одержані знання допоможуть випускникам університету у вирішенні важливих завдань, що стоять перед підприємствами консервної промисловості в ринкових умовах. |
|
Date |
2012-06-07T12:28:52Z
2012-06-07T12:28:52Z 2011 |
|
Type |
Learning Object
|
|
Identifier |
Мельнічук О. Є. Методичні вказівки до практичних робіт з дисципліни „Реконструкція та проектування підприємств галузі“ / О. Є. Мельнічук. – Тернопіль : ТНТУ, 2011. – 78 с.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/1692 |
|
Language |
uk
|
|
Publisher |
ТНТУ ім. І.Пулюя
|
|