Запис Детальніше

Методичні вказівки до практичних робіт з дисципліни „Реконструкція та проектування підприємств галузі“

CUNTUR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Методичні вказівки до практичних робіт з дисципліни „Реконструкція та проектування підприємств галузі“
 
Creator Мельнічук, Оксана Євстахівна
 
Subject Реконструкція та проектування підприємств галузі
7.05170107
Технології зберігання, переробки та консервування плодів і овочів
 
Description Методичні вказівки складені у відповідності з
програмою дисципліни „Реконструкція та проектування
підприємств галузі” для студентів спеціальності 7.05170107
„Технології зберігання, переробки та консервування плодів і
овочів”
Мета даних методичних вказівок – закріпити знання з
курсу «Реконструкція і проектування підприємств галузі»,
ознайомитись з основними поняттями: виробнича потужність
технологічної лінії, годинна потужність підприємства, річна
потужність підприємства; вибір технологічної схеми;
рецептура консервів, норми витрат сировини і матеріалів;
відходи і втрати при виробництві консервів; навчитися
розраховувати вихід готової продукції з різних видів
сировини і матеріалів за асортиментними групами консервів.
Одержані знання допоможуть випускникам університету
у вирішенні важливих завдань, що стоять перед
підприємствами консервної промисловості в ринкових
умовах.
 
Date 2012-06-07T12:28:52Z
2012-06-07T12:28:52Z
2011
 
Type Learning Object
 
Identifier Мельнічук О. Є. Методичні вказівки до практичних робіт з дисципліни „Реконструкція та проектування підприємств галузі“ / О. Є. Мельнічук. – Тернопіль : ТНТУ, 2011. – 78 с.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/1692
 
Language uk
 
Publisher ТНТУ ім. І.Пулюя