Запис Детальніше

Влияние фракционного состава клетчатки на переваримость и использование питательных веществ коровами

CUNTUR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Влияние фракционного состава клетчатки на переваримость и использование питательных веществ коровами
Вплив фракційного складу клітковини на перетравність та використання поживних речовин коровами.
The effect of fractional composition of tissue on the digestibility and utilization of nutrients of cows.
 
Creator Курепин, А.А.
Саханчук, А.И.
Курепін, А.А.
Саханчук, А.І.
Kurepin, A.A.
Sahanchuk, A.I.
 
Subject коровы
клетчатка
рацион
переваримость питательных веществ
качество кормов
корови
клітковина
раціон
перетравність поживних речовин
якість кормів
cows
fiber
diet
nutrient digestibility
forage quality
 
Description Установлено, что с увеличением доли фракционного состава клетчатки и
лигнина уменьшается потребление сухого вещества рациона и снижается
переваримость питательных веществ кормов.
Встановлено, що зі збільшенням частки фракційного складу клітковини та
лігніну зменшується споживання сухої речовини раціону та знижується
перетравність поживних речовин кормів.
It is found that with the increase of the share of the fractional composition of cellulose
and lignin decreased dry matter intake of diet and reduced nutrient digestibility of forages.
 
Date 2015-05-05T08:40:39Z
2015-05-05T08:40:39Z
2012
 
Type Other
 
Identifier Курепин А. А. Влияние фракционного состава клетчатки на переваримость и использование питательных веществ коровами / А. А. Курепин, А. И. Саханчук // Вісник аграрної науки Причорномор’я. – 2012. – Вип. 4 (70), Т. 2, Ч. 2. – С. 101-105.
http://hdl.handle.net/123456789/1664
 
Language other
 
Format application/pdf
 
Publisher Миколаївський національний аграрний університет