Влияние фракционного состава клетчатки на переваримость и использование питательных веществ коровами
CUNTUR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Влияние фракционного состава клетчатки на переваримость и использование питательных веществ коровами
Вплив фракційного складу клітковини на перетравність та використання поживних речовин коровами. The effect of fractional composition of tissue on the digestibility and utilization of nutrients of cows. |
|
Creator |
Курепин, А.А.
Саханчук, А.И. Курепін, А.А. Саханчук, А.І. Kurepin, A.A. Sahanchuk, A.I. |
|
Subject |
коровы
клетчатка рацион переваримость питательных веществ качество кормов корови клітковина раціон перетравність поживних речовин якість кормів cows fiber diet nutrient digestibility forage quality |
|
Description |
Установлено, что с увеличением доли фракционного состава клетчатки и лигнина уменьшается потребление сухого вещества рациона и снижается переваримость питательных веществ кормов. Встановлено, що зі збільшенням частки фракційного складу клітковини та лігніну зменшується споживання сухої речовини раціону та знижується перетравність поживних речовин кормів. It is found that with the increase of the share of the fractional composition of cellulose and lignin decreased dry matter intake of diet and reduced nutrient digestibility of forages. |
|
Date |
2015-05-05T08:40:39Z
2015-05-05T08:40:39Z 2012 |
|
Type |
Other
|
|
Identifier |
Курепин А. А. Влияние фракционного состава клетчатки на переваримость и использование питательных веществ коровами / А. А. Курепин, А. И. Саханчук // Вісник аграрної науки Причорномор’я. – 2012. – Вип. 4 (70), Т. 2, Ч. 2. – С. 101-105.
http://hdl.handle.net/123456789/1664 |
|
Language |
other
|
|
Format |
application/pdf
|
|
Publisher |
Миколаївський національний аграрний університет
|
|