Запис Детальніше

Порівняльна характеристика технології виробництва сметани в умовах ПрАТ «Лакталіс-Миколаїв»

CUNTUR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Порівняльна характеристика технології виробництва сметани в умовах ПрАТ «Лакталіс-Миколаїв»
Сравнительная характеристика технологии производства сметаны в условиях ПрАТ «Лакталис-Николаев».
Comparative characteristics of technology under sourcream pjsc «Lactalis-Mykolaiv».
 
Creator Назаренко, Інна Валеріївна
Назаренко, Инна Валериевна
Nazarenko, Inna
 
Subject виробництво сметани
фізико-хімічні
органолептичні показники
cream production
physico-chemical
organoleptic properties
производство сметаны
физико-химические, органолептические показатели
 
Description Досліджено основні аспекти технології виробництва сметани за умови
додавання сухого молока і без нього. Вивчено фізико-хімічні та органолептичні
показники продукту. Визначено, що виробництво сметани за першим варіантом є
більш економічно ефективним.
Исследованы основные аспекты технологии производства сметаны при
условии добавления сухого молока и без него. Изучены физико-химические и
органолептические показатели продукта. Определено, что производство
сметаны по первому варианту экономически эффективнее.
The basic aspects of the technology of sour cream if adding milk or without it are
researched. The physical, chemical and organoleptic properties of the product are studied.
It is determined that the production of sour cream for the first option is more effective.
 
Date 2015-05-05T08:46:16Z
2015-05-05T08:46:16Z
2012
 
Type Other
 
Identifier Назаренко І. В. Порівняльна характеристика технології виробництва сметани в умовах ПрАТ «Лакталіс-Миколаїв» / І. В. Назаренко // Вісник аграрної науки Причторномор’я. – 2012. – Вип. 4 (70), Т. 2, Ч. 2. – С. 106-109.
http://hdl.handle.net/123456789/1665
 
Language other
 
Format application/pdf
 
Publisher Миколаївський національний аграрний університет