Запис Детальніше

Вплив йодовмістних добавок, введених до основного раціону дійних кіз, на якість кефіру

CUNTUR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Вплив йодовмістних добавок, введених до основного раціону дійних кіз, на якість кефіру
Влияние йодосодержащих добавок, введенных в основной рацион дойных коз, на качество кефира.
The effect of iodine additives on the quality of kefir introduced to the basic ration of dairy goats.
 
Creator Рижкова, Т.М.
Лівощенко, І.М.
Ливощенко, И.М.
Rizkova, T.
Livoshenko, I.
 
Subject козине молоко
йодид калію
«Еламін»
кефір
якість
козье молоко
йодид калия
«Эламин»
кефир
качество
goat milk
potassium iodide
"Elamin"
quality
 
Description У статті наведено порівняльну характеристику фізико-хімічного складу козиного
молока, отриманого від кіз, які додатково отримували йодовмісткі добавки, та кефіру, виготовленого на його основі Встановлено, що йодид калію та «Еламін» впливають на покращення якості дослідних партій кефіру.
В статье приведена сравнительная характеристика физико-химического
состава козьего молока, полученного от коз, которые дополнительно получали
йодсодержащие добавки, и кефира, изготовленного на его основе. Установлено,
что йодид калия и «Еламин» влияют на улучшение качества опытной партии
кефира.
Comparative description of physical and chemical composition of goat's milk, from
goats, feeding which iodine additionally and kefir, made on its basis is made. It is set that
iodide potassium and «Elamin» influence on the improvement of quality of experimental
parties of kefir.
 
Date 2015-05-05T11:57:11Z
2015-05-05T11:57:11Z
2012
 
Type Other
 
Identifier Рижкова Т. М. Вплив йодовмістних добавок, введених до основного раціону дійних кіз, на якість кефіру / Т. М. Рижкова, І. М. Лівощенко // Вісник аграрної науки Причорномор’я. – 2012. – Вип. 4 (70), Т. 2, Ч. 2. – С. 137-141.
http://hdl.handle.net/123456789/1670
 
Language other
 
Format application/pdf
 
Publisher Миколаївський національний аграрний університет