Запис Детальніше

Оцінка якості варених ковбас тривалого строку зберігання

CUNTUR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Оцінка якості варених ковбас тривалого строку зберігання
Оценка качества вареных колбас длительного срока хранения.
Qualityestimation of sausages, made at different technologies.
 
Creator Стріха, Людмила Олександрівна
Стриха, Людмила Александровна
Strikha, Ludmila
 
Subject ковбасні вироби
зовнішній вигляд
колір на розрізі
смак
аромат
активна кислотність
органолептичні показники
регульоване газове середовище
колбасные изделия
внешний вид
цвет на разрезе
вкус
активная кислотность
органолептические показатели
регулируемая газовая среда
sausages
appearance
color on the cut
taste
aroma
active acidity
organoleptic characteristics
controlled atmosphere
 
Description Оцінено якісні показники сосисок, оброблених у регульованому газовому
середовищі. Доведено, що сосиски, виготовлені за інноваційною технологією,
зберігали високі якісні показники протягом 20 діб.
Оценены качественные показатели сосисок, обработанных в регулируемой
газовой среде. Доказано, что сосиски, изготовленные по инновационной
технологии, характеризовались высокими качественными показателями 20 суток
хранения.
The qulity of sausages, treated in the managed gas environment are evaluted. It is
proved that sausages, that were made on innovative technology are able to keep high-
quality indexes during20 days of storage.
 
Date 2015-05-05T12:25:10Z
2015-05-05T12:25:10Z
2012
 
Type Other
 
Identifier Стріха Л. О. Оцінка якості варених ковбас тривалого строку зберігання / Л. О. Стріха // Вісник аграрної науки Причорномор’я. – 2012. – Вип. 4 (70), Т. 2, Ч. 2. – С. 153-156.
http://hdl.handle.net/123456789/1673
 
Language other
 
Format application/pdf
 
Publisher Миколаївський національний аграрний університет