Оцінка якості варених ковбас тривалого строку зберігання
CUNTUR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Оцінка якості варених ковбас тривалого строку зберігання
Оценка качества вареных колбас длительного срока хранения. Qualityestimation of sausages, made at different technologies. |
|
Creator |
Стріха, Людмила Олександрівна
Стриха, Людмила Александровна Strikha, Ludmila |
|
Subject |
ковбасні вироби
зовнішній вигляд колір на розрізі смак аромат активна кислотність органолептичні показники регульоване газове середовище колбасные изделия внешний вид цвет на разрезе вкус активная кислотность органолептические показатели регулируемая газовая среда sausages appearance color on the cut taste aroma active acidity organoleptic characteristics controlled atmosphere |
|
Description |
Оцінено якісні показники сосисок, оброблених у регульованому газовому середовищі. Доведено, що сосиски, виготовлені за інноваційною технологією, зберігали високі якісні показники протягом 20 діб. Оценены качественные показатели сосисок, обработанных в регулируемой газовой среде. Доказано, что сосиски, изготовленные по инновационной технологии, характеризовались высокими качественными показателями 20 суток хранения. The qulity of sausages, treated in the managed gas environment are evaluted. It is proved that sausages, that were made on innovative technology are able to keep high- quality indexes during20 days of storage. |
|
Date |
2015-05-05T12:25:10Z
2015-05-05T12:25:10Z 2012 |
|
Type |
Other
|
|
Identifier |
Стріха Л. О. Оцінка якості варених ковбас тривалого строку зберігання / Л. О. Стріха // Вісник аграрної науки Причорномор’я. – 2012. – Вип. 4 (70), Т. 2, Ч. 2. – С. 153-156.
http://hdl.handle.net/123456789/1673 |
|
Language |
other
|
|
Format |
application/pdf
|
|
Publisher |
Миколаївський національний аграрний університет
|
|