Методичні рекомендації до виконання магістерських робіт
CUNTUR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Методичні рекомендації до виконання магістерських робіт
|
|
Creator |
Мельнічук, Оксана Євстахівна
Гащук, Олександра Ізидорівна Юкало, Володимир Глібович Покотило, О.С. Сельський, Володимир Романович |
|
Subject |
8.05170107
Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів |
|
Description |
Методичні рекомендації до виконання магістерських робіт випускниками факультету переробних і харчових виробництв (спеціальність 8.091706 - Технологія зберігання, переробки і консервування плодів і овочів) мають на меті представити магістранту основні вимоги щодо структури, змісту основних частин, оформлення магістерської роботи. |
|
Date |
2012-06-07T12:41:10Z
2012-06-07T12:41:10Z 2010 |
|
Type |
Learning Object
|
|
Identifier |
Мельнічук О. Є. Методичні рекомендації до виконання магістерських робіт / О. Є. Мельнічук, О. І. Гащук, В. Г. Юкало, О. С. Покотило, В. Р. Сельський. — Тернопіль : ТНТУ, 2010. — 28 с.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/1693 |
|
Language |
uk
|
|
Publisher |
ТНТУ ім. І.Пулюя
|
|