Запис Детальніше

Методичні рекомендації до виконання магістерських робіт

CUNTUR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Методичні рекомендації до виконання магістерських робіт
 
Creator Мельнічук, Оксана Євстахівна
Гащук, Олександра Ізидорівна
Юкало, Володимир Глібович
Покотило, О.С.
Сельський, Володимир Романович
 
Subject 8.05170107
Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів
 
Description Методичні рекомендації до виконання магістерських
робіт випускниками факультету переробних і харчових
виробництв (спеціальність 8.091706 - Технологія зберігання,
переробки і консервування плодів і овочів) мають на меті
представити магістранту основні вимоги щодо структури,
змісту основних частин, оформлення магістерської роботи.
 
Date 2012-06-07T12:41:10Z
2012-06-07T12:41:10Z
2010
 
Type Learning Object
 
Identifier Мельнічук О. Є. Методичні рекомендації до виконання магістерських робіт / О. Є. Мельнічук, О. І. Гащук, В. Г. Юкало, О. С. Покотило, В. Р. Сельський. — Тернопіль : ТНТУ, 2010. — 28 с.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/1693
 
Language uk
 
Publisher ТНТУ ім. І.Пулюя