Запис Детальніше

Не тільки збільшувати виробництво свинини, але й не погіршувати її якості

CUNTUR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Не тільки збільшувати виробництво свинини, але й не погіршувати її якості
Не только увеличивать производство свинины, но и не ухудшать ее качества.
Not only to increase pork production but don’t make worse its
quality.
 
Creator Рибалко, В. П.
Рыбалко, В. П.
Rybalko, V.
 
Subject чисельність свиней
продуктивність
свинина
сало
інтенсивна технологія
реалізація
численность свиней
продуктивность
интенсивная технология
реализация
quantity of pigs
productivity
pork
lard
intensive technology
implementation
 
Description У статі коротко викладено значення продукції тваринного походження для
харчування людини, а також сучасний стан та перспективи виробництва свинини
в Україні без зниження її якості.
В статье кратко изложено значение продукции животного происхождения
для питания человека, а также современное состояние и перспективы
производства свинины в Украине без снижения ее качества.
In the article it is shortly given the significance of products of animal origin for
human nutrition and also the modern state and perspectives of pork production in Ukraine
without decreasing its quality.
 
Date 2015-09-07T10:26:58Z
2015-09-07T10:26:58Z
2015
 
Type Other
 
Identifier Рибалко В. П. Не тільки збільшувати виробництво свинини, але й не погіршувати її якості / В. П. Рибалко // Вісник аграрної науки Причорномор’я. – 2015. - Вип. 2 (84), Т. 2. – С. 10-14.
http://hdl.handle.net/123456789/1746
 
Language other
 
Format application/pdf
 
Publisher Миколаївський національний аграрний університет