Не тільки збільшувати виробництво свинини, але й не погіршувати її якості
CUNTUR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Не тільки збільшувати виробництво свинини, але й не погіршувати її якості
Не только увеличивать производство свинины, но и не ухудшать ее качества. Not only to increase pork production but don’t make worse its quality. |
|
Creator |
Рибалко, В. П.
Рыбалко, В. П. Rybalko, V. |
|
Subject |
чисельність свиней
продуктивність свинина сало інтенсивна технологія реалізація численность свиней продуктивность интенсивная технология реализация quantity of pigs productivity pork lard intensive technology implementation |
|
Description |
У статі коротко викладено значення продукції тваринного походження для харчування людини, а також сучасний стан та перспективи виробництва свинини в Україні без зниження її якості. В статье кратко изложено значение продукции животного происхождения для питания человека, а также современное состояние и перспективы производства свинины в Украине без снижения ее качества. In the article it is shortly given the significance of products of animal origin for human nutrition and also the modern state and perspectives of pork production in Ukraine without decreasing its quality. |
|
Date |
2015-09-07T10:26:58Z
2015-09-07T10:26:58Z 2015 |
|
Type |
Other
|
|
Identifier |
Рибалко В. П. Не тільки збільшувати виробництво свинини, але й не погіршувати її якості / В. П. Рибалко // Вісник аграрної науки Причорномор’я. – 2015. - Вип. 2 (84), Т. 2. – С. 10-14.
http://hdl.handle.net/123456789/1746 |
|
Language |
other
|
|
Format |
application/pdf
|
|
Publisher |
Миколаївський національний аграрний університет
|
|