Запис Детальніше

Сучасна технологія виробництва свинини в умовах СТОВ ім. Мічуріна Братського району Миколаївської області

CUNTUR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Сучасна технологія виробництва свинини в умовах СТОВ ім. Мічуріна Братського району Миколаївської області
Современная технология производства свинины в условиях СТОО им. Мичурина Братского района Николаевской области.
Modern technology of pork production in conditions of Michurin ALLC of Bratsky District of Mykolaiv Region.
 
Creator Калиниченко, Галина Іванівна
Коваль, Ольга Анатоліївна
Калиниченко, Галина Ивановна
Коваль, Ольга Анатольевна
Петрова, Елена Ивановна
Kalinichenko, Galyna
Koval, Olga
Petrova, Olena
 
Subject технологія
відтворювальні якості
відгодівля
рентабельність
технология
воспроизводительные качества
откорм
рентабельность
technology
reproductive qualities
feeding
breakeven
 
Description Досліджено технологію виробництва свинини в умовах СТОВ ім. Мічуріна
Братського району Миколаївської області. Встановлено, що в результаті
впровадження удосконаленої технології виробництва свинини в господарстві
відбудеться підвищення рівня рентабельності галузі свинарства на 12,6% і цей
показник досягне 39,3%.
Исследовано технологию производства свинины в условиях СТОО им. Мичурина Братского района Николаевской области. Установлено, что в результате внедрения усовершенствованной технологии производства свинины
в хозяйстве осуществится повышение уровня рентабельности свиноводческой
отрасли на 12,6% и этот показатель достигнет 39,3%.
The technology of pork production in conditions of Michurin ALLC of Bratsky
District of Mykolaiv Region is investigated. In this farm purebred large white sows of
English selection and their cross breed with landrace as well are used for pork production.
Specialized meat-type hogs, such as landrace, Duroc and Piétrain, are used too.
It is proved that as a result of establishment of improved technology of pork
production in conditions of Michurin ALLC the breakeven level in pig breeding field will
heighten by 12,6% and this figure will reach 39,3%.
 
Date 2015-09-04T07:37:47Z
2015-09-04T07:37:47Z
2015
 
Type Other
 
Identifier Калиниченко Г. І. Сучасна технологія виробництва свинини в умовах СТОВ ім. Мічуріна Братського району Миколаївської області / Г. І. Калиниченко, О. А. Коваль, О. І. Петрова // Вісник аграрної науки Причорномор’я. – 2015. - Вип. 2 (84), Т. 2. – С. 151-155.
http://hdl.handle.net/123456789/1737
 
Language other
 
Format application/pdf
 
Publisher Миколаївський національний аграрний університет