Запис Детальніше

Відгодівельні, забійні і м'ясо-сальні якості свиней миргородської породи та її помісей

CUNTUR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Відгодівельні, забійні і м'ясо-сальні якості свиней миргородської породи та її помісей
Откормочные, убойные и мясо-сальные качества свиней миргородской породы и ее помесей.
Fattening, slaughtering and meat-lard qualities of Mirgorodska pigs breed and its crosses.
 
Creator Щербань, Т. В.
Ващенко, П. А.
Shcherban, T.
Vashchenko, P.
 
Subject витрата кормів
відгодівля
довжина півтуші
забійний вихід
площа «м’язового вічка»
свині
середньодобові прирости
шпик
расход кормов
откорм
длина полутуши
убойный выход
площадь «мышечного глазка»
свиньи
среднесуточные приросты
feed consumption
fattening
pivtushi length
carcass yield
the area of «muscle cell» pig
average daily gain
bacon
 
Description Досліджено групи відгодівельних, забійних та м’ясо-сальних ознак
продуктивності різних генотипових поєднань. Встановлено ефективність
поєднання свиней миргородської породи з генотипами м’ясного напряму
продуктивності та можливість залучення даної породи до схем промислового
схрещування.
Исследованы группы откормочных, убойных и мясо-сальных признаков
продуктивности различных генотипических сочетаний. Установлена
эффективность сочетания свиней миргородской породы с генотипами мясного
направления производительности и возможность привлечения данной породы к
схемам промышленного скрещивания.
The groups of fattening, slaughtering, and meat-lard signs of various genotypic
combinations’ products have been investigated. The effectiveness of crossing
Mirgorodska breed of pigs with the genotypes of meat direction and the possibility of using
the first breed for the schemes of industrial crossing have been defined.
 
Date 2015-09-08T07:10:40Z
2015-09-08T07:10:40Z
2015
 
Type Other
 
Identifier Щербань Т. В. Відгодівельні, забійні і м'ясо-сальні якості свиней миргородської породи та її помісей / Т. В. Щербань, П. А. Ващенко // Вісник аграрної науки Причорномор’я. – 2015. - Вип. 2 (84), Т. 2. – С. 112-119.
http://hdl.handle.net/123456789/1756
 
Language other
 
Format application/pdf
 
Publisher Миколаївський національний аграрний університет