Запис Детальніше

Морфометричні показники та м’ясна якість риби

CUNTUR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Морфометричні показники та м’ясна якість риби
Морфометрические показатели и мясные качества рыбы
Morphometric indicators and meat quality of fish
 
Creator Данильчук, Галина Анатоліївна
Карпенко, Дмитро Андрійович
Данильчук, Галина Анатольевна
Карпенко, Дмитрий Андреевич
Danylchuk, Galina
Karpenko, Dmitry
 
Subject Розробка риби
морфометричні показники
коефіцієнт м’ясності
їстівні і неїстівні частини
осетрові
коропові
Разработка рыбы
морфометрические показатели
коэффициент мясистости
съедобные и несъедобные части
осетровые
карповые
 
Description В даній статті розглядається тема вивчення товарної цінності та виходу готової продукції різних видів риби за морфометричними показниками. З морфометричних показників досліджували такі як: маса та питома частка тіла, голови, луски, плавців, кісток, нутрощів і м’якоті. Дослідження були спрямовані на визначення м’ясної якості та виходу сирої рибо продукції в залежності від видових відмінностей риби.
В данной статье рассматривается тема изучения товарной ценности и выхода готовой продукции разных видов рыбы за морфометрических показателями. Из морфометрических показателей исследовали такие как: масса и удельная доля тела, головы, чешуи, плавников, костей, внутренностей и мякоти. Исследования были направлены на определение качества и выхода мясной сырой рыбо продукции в зависимости от видовых отличий рыбы.
In this article is considered the subject of studying of commodity value and an output of finished products of different types of fish with morphometric indicators. In the article were investigated morphometric indicators such as: weight and specific weight of a body, head, scales, fins, bones, interiors and pulp. All indicators except interiors of scales and gills is conditionally edible and the pulp is edible part. Meat quality of fish was estimated on meat coefficient.
 
Date 2016-01-27T12:34:11Z
2016-01-27T12:34:11Z
2015
 
Type Other
 
Identifier Данильчук Г. А. Морфометричні показники та м’ясна якість риби / Г. А. Данильчук, Д. А. Карпенко // Вісник Сумського національного аграрного університету: «Тваринництво». – 2015. – Вип. 2 (27). – С. 104 107.
http://hdl.handle.net/123456789/1794
 
Language other
 
Format application/msword