Хімічний склад м’яса перепелів, вирощених з використанням наносрібла
CUNTUR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Хімічний склад м’яса перепелів, вирощених з використанням наносрібла
Химический показатель мяса перепелов, выращенных с использованием наносеребра Chemical composition quail meat grown with the use of nano silver |
|
Creator |
Патрєва, Людмила Семенівна
Гроза, Варвара Ігорівна Патрева, Людмила Семеновна Гроза, Варвара Игоревна Patreva, Ludmila Groza, Varvara |
|
Subject |
Перепели
препарат «Аргенвіт» хімічний склад м'яса Перепела препарат «Аргенвит» химический состав мяса Quail preparation of «Argenvit» chemical composition of meat |
|
Description |
Представлено результати хімічного складу грудних м'язів перепелів у віці 49 днів, вирощених з використанням срібловмістимого препарату «Аргенвіт». Встановлено, що 0,01 і 0,02% розчини наносрібла позитивно впливають на якість м'яса перепелів.
Представлены результаты химического состава грудных мышц перепелов в воздасте 49 дней, вырощеных с использованием серебросодержащего препарата «Аргенвит». Установлено, что 0,01 и 0,02 % растворы наносебра положительно влияют на качество мяса перепелов. The results of chemical composition of pectoral muscles of quail are presented in age 49 days, «Argenvit» reared with the use of silver contents preparation. It is set that 0,01 and 0,02% solutions of nano-silver positively influence on quality meat of quail. |
|
Date |
2016-01-26T12:06:44Z
2016-01-26T12:06:44Z 2014 |
|
Type |
Other
|
|
Identifier |
Патрєва Л. С. Хімічний склад м’яса перепелів, вирощених з використанням наносрібла / Л. С. Патрєва, В. І. Гроза // Вісник Сумського національного аграрного університету. – 2014. – Вип. 7 (26). – С. 121-124. - Тваринництво.
http://hdl.handle.net/123456789/1789 |
|
Language |
other
|
|
Format |
application/vnd.openxmlformats-officedocument.wordprocessingml.document
|
|