Запис Детальніше

Хімічний склад м’яса перепелів, вирощених з використанням наносрібла

CUNTUR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Хімічний склад м’яса перепелів, вирощених з використанням наносрібла
Химический показатель мяса перепелов, выращенных с использованием наносеребра
Chemical composition quail meat grown with the use of nano silver
 
Creator Патрєва, Людмила Семенівна
Гроза, Варвара Ігорівна
Патрева, Людмила Семеновна
Гроза, Варвара Игоревна
Patreva, Ludmila
Groza, Varvara
 
Subject Перепели
препарат «Аргенвіт»
хімічний склад м'яса
Перепела
препарат «Аргенвит»
химический состав мяса
Quail
preparation of «Argenvit»
chemical composition of meat
 
Description Представлено результати хімічного складу грудних м'язів перепелів у віці 49 днів, вирощених з використанням срібловмістимого препарату «Аргенвіт». Встановлено, що 0,01 і 0,02% розчини наносрібла позитивно впливають на якість м'яса перепелів.
Представлены результаты химического состава грудных мышц перепелов в воздасте 49 дней, вырощеных с использованием серебросодержащего препарата «Аргенвит». Установлено, что 0,01 и 0,02 % растворы наносебра положительно влияют на качество мяса перепелов.
The results of chemical composition of pectoral muscles of quail are presented in age 49 days, «Argenvit» reared with the use of silver contents preparation. It is set that 0,01 and 0,02% solutions of nano-silver positively influence on quality meat of quail.
 
Date 2016-01-26T12:06:44Z
2016-01-26T12:06:44Z
2014
 
Type Other
 
Identifier Патрєва Л. С. Хімічний склад м’яса перепелів, вирощених з використанням наносрібла / Л. С. Патрєва, В. І. Гроза // Вісник Сумського національного аграрного університету. – 2014. – Вип. 7 (26). – С. 121-124. - Тваринництво.
http://hdl.handle.net/123456789/1789
 
Language other
 
Format application/vnd.openxmlformats-officedocument.wordprocessingml.document