Сортові інновації у виробництві зерна сільськогосподарськими підприємствами
CUNTUR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Сортові інновації у виробництві зерна сільськогосподарськими підприємствами
Сортовые инновации в производстве зерна сельскохозяйственными предприятиями. Innovation grades in production of grainagricultural enterprises |
|
Creator |
Пехов, В. А.
Pekhov, V. |
|
Subject |
сільськогосподарські культури
сортові інновації виробництво зерна високопродуктивні сорти насінництво сельскохозяйственные культуры сортовые инновации производство зерна высокопродуктивные сорта семеноводство crop varietal innovation the production of grain high-yield varieties seed |
|
Description |
У статті розкрито організаційно-економічні аспекти функціонування сортових інновацій у розвитку та формуванні ефективності зернопродуктового підкомплексу України. Визначено загальні засади рольових характеристик інновацій, їх «покультурну» структуру у взаємозв’язку з ефективністю аграрної галузі загалом, що визначе-но як головний резерв для економічного зростання. Запропоновано авторську оцінку процесів, які сьогодні відбуваються в системі економічних взаємодій з приводу підвищення конкурентоспроможності виробництва зерна на внутрішньому і зовнішньому ринках.
В статье раскрыты организационно-экономические аспекты функционирования сортовых инноваций в развитии и формировании эффективности зернопродуктового подкомплекса Украины. Определены общие принципы ролевых характеристик инноваций, их «покультурная» структура во взаимосвязи с эффективностью аграрной отрасли в целом, что определено как главный резерв для экономического роста. Предложена авторская оценка процессов, происходящих сегодня в системе экономических взаимодействий поповоду повышения конкурентоспособности производства зерна на внутреннем и внешнем рынках. In article organizational and economic aspects of functioning of high-quality innovations in development and formation of effi ciency of grain subcomplex of Ukraine are shown. The general principles of main characteristics of innovations, their "each-crap" structure in interrelation with effi ciency of agrarian branch in general are defi ned. They are as the main reserve for economic growth. The author offers his own assessment of processes in system of economic interactions concerning increase of competitiveness of grain production in domestic and foreignmarket. |
|
Date |
2016-02-09T12:04:04Z
2016-02-09T12:04:04Z 2015 |
|
Type |
Other
|
|
Identifier |
Пехов В. А. Сортові інновації у виробництві зерна сільськогосподарськими підприємствами / В. А. Пехов // Вісник аграрної науки Причорномор’я. – 2015. – Вип. 3 (86). – С. 85-92.
http://hdl.handle.net/123456789/1835 |
|
Language |
other
|
|
Format |
application/pdf
|
|
Publisher |
Миколаївський національний аграрний університет
|
|