Запис Детальніше

Сортові інновації у виробництві зерна сільськогосподарськими підприємствами

CUNTUR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Сортові інновації у виробництві зерна сільськогосподарськими підприємствами
Сортовые инновации в производстве зерна сельскохозяйственными предприятиями.
Innovation grades in production of grainagricultural enterprises
 
Creator Пехов, В. А.
Pekhov, V.
 
Subject сільськогосподарські культури
сортові інновації
виробництво зерна
високопродуктивні сорти
насінництво
сельскохозяйственные культуры
сортовые инновации
производство зерна
высокопродуктивные сорта
семеноводство
crop
varietal innovation
the production of grain
high-yield varieties
seed
 
Description У статті розкрито організаційно-економічні аспекти функціонування сортових інновацій у розвитку та формуванні ефективності зернопродуктового підкомплексу України. Визначено загальні засади рольових характеристик інновацій, їх «покультурну» структуру у взаємозв’язку з ефективністю аграрної галузі загалом, що визначе-но як головний резерв для економічного зростання. Запропоновано авторську оцінку процесів, які сьогодні відбуваються в системі економічних взаємодій з приводу підвищення конкурентоспроможності виробництва зерна на внутрішньому і зовнішньому ринках.
В статье раскрыты организационно-экономические аспекты функционирования сортовых инноваций в развитии и формировании эффективности
зернопродуктового подкомплекса Украины. Определены общие принципы ролевых характеристик инноваций, их «покультурная» структура во взаимосвязи с эффективностью аграрной отрасли в целом, что определено как главный резерв для экономического роста. Предложена авторская оценка процессов, происходящих сегодня в системе экономических взаимодействий поповоду повышения конкурентоспособности производства зерна на внутреннем и внешнем рынках.
In article organizational and economic aspects of functioning of high-quality innovations in development and formation of effi ciency of grain subcomplex of Ukraine are shown. The general principles of main characteristics of innovations, their "each-crap" structure in interrelation with effi ciency of agrarian branch in general are defi ned. They are as the main reserve for economic growth. The author offers his own assessment of processes in system of economic interactions concerning increase of competitiveness of grain production in domestic and foreignmarket.
 
Date 2016-02-09T12:04:04Z
2016-02-09T12:04:04Z
2015
 
Type Other
 
Identifier Пехов В. А. Сортові інновації у виробництві зерна сільськогосподарськими підприємствами / В. А. Пехов // Вісник аграрної науки Причорномор’я. – 2015. – Вип. 3 (86). – С. 85-92.
http://hdl.handle.net/123456789/1835
 
Language other
 
Format application/pdf
 
Publisher Миколаївський національний аграрний університет