Запис Детальніше

Динаміка змінення концентрацій жирних кислот в бджолинному обніжжі протягом пилконосного сезону

CUNTUR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Динаміка змінення концентрацій жирних кислот в бджолинному обніжжі протягом пилконосного сезону
Динамика изменения концентраций
жирнокислотного состава пчелиной обножки на протяжении
пыльценосного сезона.
Changes in the concentrations of fatty acids of bee’s
pollen during polliniferous season.
 
Creator Калініна, І. Г.
Калинина, И. Г.
Kalinina, I.
 
Subject бджолине обніжжя
якість бджолиного обніжжя
незамінні жирні кислоти
олеїнова кислота
лінолева кислота
ліноленова кислота
розвиток бджолородин
пчелиная обножка
качество пчелиной обножки
незаменимые жирные кислоты
олеиновая кислота
линолевая кислота
линоленовая кислота
развитие пчелосемей
bee’s pollen
quality bee’s pollen
fatty acids indicators
essential fatty acids
oleic acid
linoleic acid
linolenic acid
development of bee’s colonies
 
Description Висвітлено основні закономірності зв’язків, що впливають на
продуктивність, розвиток бджолиної сім'ї. Встановлено динаміку
змінення концентрації жирних кислот обніжжя залежно від періоду
збору. Вивчено закономірності впливу лінолевої, ліноленової та олеїнової
жирних кислот пилку на розвиток бджолиних сімей.
Освещены основные закономерности связей, влияющих на
производительность, развитие пчелиной семьи. Установлена динамика
изменения концентраций жирних кислот в пчелиной обножке в
зависимости от периода сбора. Изучены закономерности влияния
жирнокислотного состава пыльцы на развитие пчелиных семей.
The basic regularities connections that affect the productivity of bees
developing. Established dynamics of the main fatty acids parameters pollen
depending on the period of collection. The regularities of the influence of the
fatty acids composition of pollen on the development of bee colonies.
The material indicate that bees pollen has different dynamics of fatty
acids, which is observed with seasonal variations and differences between
years. Most fatty acids enriched bee pollen was at when the late spring and
early summer. Analyzing the quality of pollen brought by bees, it should be
noted that the period of most intensive growth of bee colonies coincides with
intensive offering of pollen with high levels of fatty acids.
 
Date 2017-02-14T08:08:59Z
2017-02-14T08:08:59Z
2016
 
Type Other
 
Identifier Калініна І. Г. Динаміка змінення концентрацій жирних кислот в бджолинному обніжжі протягом пилконосного сезону / І. Г. Калініна // Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2016. - Вип. 2 (89), Ч. 1. - С. 109-120.
http://hdl.handle.net/123456789/1953
 
Language other
 
Format application/pdf
 
Publisher Миколаївський національний аграрний університет