Біохімія молока і молочних продуктів
CUNTUR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Біохімія молока і молочних продуктів
|
|
Creator |
Крамаренко, Олександр Сергійович
Крамаренко, Александр Сергеевич Kramarenko, Alexander |
|
Subject |
хімічний склад молока
властивості складових частин молока зміна властивостей молока технологічні процеси виробництва молочних продуктів складові частини молока курс лекцій |
|
Description |
У курсі лекцій наведено хімічний склад молока, фізичні та хімічні властивості складових частин молока, зміна властивостей молока під впливом різних факторів, а також біохімічні та фізико-хімічних процеси, які відбуваються в молоці під час технологічної обробки і на окремих стадіях технологічних процесів при виробництві різних молочних продуктів. Використання курсу лекцій «Біохімія молока та молочних продуктів» дасть змогу здобувачам вищої освіти вивчити технологічні процеси виробництва молочних продуктів, що дасть змогу фахівцям здійснювати випуск високоякісної продукції та комплексно використовувати складові частини молока. Курс лекцій розрахований на здобувачів вищої освіти ступеня «магістр» спеціальності 204 «ТВППТ» денної форми навчання |
|
Date |
2017-06-02T06:23:18Z
2017-06-02T06:23:18Z 2017 |
|
Type |
Other
|
|
Identifier |
Крамаренко О. С. Біохімія молока і молочних продуктів [Електронний ресурс] : курс лекцій для здобувачів вищої освіти ступеня "магістр" спеціальності 204 "ТВППТ" денної форми навчання / О. С. Крамаренко. — Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2017. – 96 с.
http://hdl.handle.net/123456789/2030 |
|
Language |
other
|
|
Format |
application/pdf
|
|
Publisher |
Миколаївський національний аграрний університет
|
|