Запис Детальніше

Біохімія молока і молочних продуктів

CUNTUR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Біохімія молока і молочних продуктів
 
Creator Крамаренко, Олександр Сергійович
Крамаренко, Александр Сергеевич
Kramarenko, Alexander
 
Subject хімічний склад молока
властивості складових частин молока
зміна властивостей молока
технологічні процеси виробництва молочних продуктів
складові частини молока
курс лекцій
 
Description У курсі лекцій наведено хімічний склад молока, фізичні та хімічні
властивості складових частин молока, зміна властивостей молока під впливом
різних факторів, а також біохімічні та фізико-хімічних процеси, які
відбуваються в молоці під час технологічної обробки і на окремих стадіях
технологічних процесів при виробництві різних молочних продуктів.
Використання курсу лекцій «Біохімія молока та молочних продуктів» дасть
змогу здобувачам вищої освіти вивчити технологічні процеси виробництва
молочних продуктів, що дасть змогу фахівцям здійснювати випуск
високоякісної продукції та комплексно використовувати складові частини
молока.
Курс лекцій розрахований на здобувачів вищої освіти ступеня «магістр»
спеціальності 204 «ТВППТ» денної форми навчання
 
Date 2017-06-02T06:23:18Z
2017-06-02T06:23:18Z
2017
 
Type Other
 
Identifier Крамаренко О. С. Біохімія молока і молочних продуктів [Електронний ресурс] : курс лекцій для здобувачів вищої освіти ступеня "магістр" спеціальності 204 "ТВППТ" денної форми навчання / О. С. Крамаренко. — Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2017. – 96 с.
http://hdl.handle.net/123456789/2030
 
Language other
 
Format application/pdf
 
Publisher Миколаївський національний аграрний університет