Запис Детальніше

Ідентифікація і аналіз небезпечних чинників при виробництві сметани

CUNTUR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Ідентифікація і аналіз небезпечних чинників при виробництві сметани
Идентификация и анализ опасных факторов при производстве сметаны.
Identification and analysis of hazards in the production of sour cream.
 
Creator Назаренко, Інна Валеріївна
Назаренко, Инна Валериевна
Nazarenko, Inna
 
Subject система НАССР
небезпечні чинники
критичні точки контролю
система НАССР
опасные факторы
критические точки контроля
HACCP system
Dangerous factors
critical control point
 
Description У статті надано результати досліджень потенційно небезпечних
чинників при виробництві сметани. Встановлено граничні значення
критичних контрольних точок під час виробництва. Виявлено та підтверджено граничні межі.
В статье предоставлены результаты исследований потенциально опасных
факторов при производстве сметаны. Установлены предельные значения кри-
тических контрольных точек при производстве. Выявлено и подтверждено
предельные границы.
On Suchasnyj etapі rozvitku harchovoї promislovostі all vіdchutnіshoyu staє
problem virobnitstva yakіsnih i bezpechnih for Health Protection Zhittya that people
Dairy produktіv. On the day sogodnіshnіy bіlshіst fahіvtsіv rozglyadayut system
HACCP control system yak nebezpechnih chinnikіv scho daє zmogu garantuvati
virobnitstvo bezpechnoї produktsії for Helsinki Human Health Protection. For HACCP
system to such zarahovuyut Ti tehnologіchnі processes, SSMSC zdіysnyuyutsya
for usunennya nebezpechnogo chinnika znizhennya chi yogo to acceptable rіvnya.
Kritichnі point abo nebezpechnі chinniki in sistemі HACCP - tse control s metoyu
upravlіnnya BEZPEKA produktіv. [2].
Meta Robots viyaviti potentsіyno nebezpechnі chinniki virobnitstvі with sour
cream minds molokopererobnogo pіdpriєmstva.
In naukovіy lіteraturі nayavnі publіkatsії schodo analіzu potentsіyno
nebezpechnih chinnikіv at virobnitstvі dairy produktіv
Іdentifіkatsіyu nebezpechnih chinnikіv conducted analіzuyuchi sirovinu,
іngredієnti, pakuvalny materіal, Etap tehnologіchnogo processes. Potіm conducted
analіz viyavlenih nebezpechnih chinnikіv for trohbalnoyu scale: Temple stupіn (3
Bali) serednіy stupіn (2 Bali) nizky stupіn (1 point). Perevіryali, chi kontrolyuєtsya
povnіstyu Leather s іdentifіkovanih nebezpechnih chinnikіv, Shlyakhov zastosuvannya
procedures SSMSC vіdpovіdayut rules of GMP / GHP.
Determination of CCT cream production process aimed at resolving safety
issues and provides information on how best to control hazards in the process.
Prospects for further research. The development of special-crust huvalnyh
actions that will eliminate deviations and provide proper disposal of products in
which the deviation occurred. Methods of eliminating rejections and waste products
must be documented in the system HACCP
 
Date 2017-05-15T13:07:55Z
2017-05-15T13:07:55Z
2016
 
Type Other
 
Identifier Назаренко І. В. Ідентифікація і аналіз небезпечних чинників при виробництві сметани / І. В. Назаренко // ВІсник аграрної науки Причорномор'я. - 2016. - Вип. 2 (90). - Ч. 2. - С. 42-48.
http://hdl.handle.net/123456789/1983
 
Language other
 
Format application/pdf
 
Publisher Миколаївський національний аграрний університет